CRIBSTER; DE PLEK VOOR HET HUREN VAN AL JE BABYSPULLEN!

CribsterCribster babykleding huren

Naast dat een baby natuurlijk fantastisch is, is een baby ook fantastisch duur. Een baby vereist namelijk veel specifieke spullen voor kleine mensjes: babyspullen. Verre van ideaal wanneer je een duurzaam begin wilt voor je kleintje. Gelukkig is er nu een plekje op het internet waar je een echte duurzame slag kan slaan. Bij Cribster kan je namelijk je babywieg en babykleding huren!

Dé beste manier om jouw wiegje te regelen

Slapen en baby’s; je nachtrust is vanaf je bevalling in ieder geval niet meer hetzelfde niet meer hetzelfde. Vaak wil en moet je, je kleintje dicht in de buurt hebben. Daarvoor is een wieg (of specifiek een co-sleeper) onmisbaar. Je koopt een goede voor een paar honderd euro zonder het passende bedlinnen. Dat alles verdwijnt dan na een paar maanden weer in die al uitpuilende berging. Zonde! Gelukkig kan je tegenwoordig ook de betere wiegen gewoon huren. Met of zonder bedlinnen. Ja huren, want delen is duurzaam en kan een stuk goedkoper zijn en hiervoor is het groene initiatief CRIBSTER the place to be

Duurzame babykleding kan nog een tikje groener

Kirby en Daan hebben zich niet laten beperken tot alleen wiegjes in hun zoektocht naar duurzame alternatieven voor de allerkleinsten. Zo kan je bij Cribster naast wiegen ook babykleding huren van bekende organische merken zoals Imps&Elfs, nOeser, Trixie, Fresk en Little Indians. Je kan helemaal los gaan in hun online babykleding bibliotheek, zonder bij te dragen aan de stapels weggegooide kleding en dat vanaf 25% van de normale winkelprijs (score). Of je bestelt nog ietsje goedkoper een op maat gemaakt babykleding pakket. Zo hoeft duurzaam niet duur  zijn!

Logisch dat we fan zijn

Fijne service, kundig advies en snelle levering maakt Cribster een heerlijke plek om te shoppen zonder schuldgevoel. Dat alles wordt gedoneerd aan Stichting Babyspullen zodra het niet meer voldoet aan de standaard die ze stellen draagt daar zeker ook aan bij. Naast dat het vervuiling tegen gaat, kom je meer dan de helft goedkoper uit dan normaal!

Neem een kijkje op de website, Cribster is vast ook iets voor jou!

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.