LILIPINSO

lilipinso lilipinso lilipinso lilipinso lilipinso lilipinsolilipinso lilipinso

Lilipinso is een Frans merk met unieke baby -en kinderkamer accessoires. Prachtige posters, muurstickers, behang en schilderijtjes vind je hier. Door een samenwerking met maar liefst 60 ontwerpers van over de hele wereld, kan het merk een enorme diversiteit aan thema’s aanbieden. Toch hebben alle thema’s ongeveer dezelfde stijl en maken zij gebruik van zachte kleuren.

De (60!) thema’s van Lilipinso variëren van meisjesachtig met thema’s als Girly, maar ook Ballerina, Rosae, Dreamy, Flamingo, My Lovely Swan, tot natuur (In the Woods, Tropica, Forest, Botany), weer (Smile it’s raining, Happy Clouds), streken (Nordic, Australia, Indian Spirit, Wild West, Wild Islands), dieren (Animals Party, Bunny, Serengeti), sterren en de maan (Fly me to the Moon). Stuk voor stuk thema’s die kinderen aanspreken, voor elk wat wils en allemaal zachte kleuren en mooie teksten.

www.lilipinso.com
Ook verkrijgbaar via www.grasonderjevoeten.nl

GEEN ARTIKEL MISSEN? Volg CITYMOM op FACEBOOK of op INSTAGRAM!

BLOG BY ELINE RUSMAN

Mijn naam is Eline en ik woon sinds een aantal jaren samen met vriend en 2 zoons (1 en 5) in Diemen, daar waar de echte Amsterdammers wonen! Na jarenlang in Amsterdam te hebben gewoond, en vriend zelfs zijn hele leven, toch de stap genomen naar een groter huis met tuin en geen seconde spijt! Stadsmensen zullen wij altijd blijven. Gelukkig kunnen wij nog altijd op de fiets naar Artis! Na jarenlang in het hoger onderwijs te hebben gewerkt, heb ik sinds kort het roer omgegooid en mijn grootste passie, schrijven, weer opgepakt. Ik ben daarnaast altijd op zoek naar de leukste plekjes, reizen en spulletjes voor kinderen en kan beide passies kwijt bij CITYMOM!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.