BINNENKIJKEN IN DE KINDERKAMERS VAN LOTTE VINK

Enthousiast, gedreven, creatief  en een groot oog voor detail. Een treffende omschrijving van Lotte Vink. Kenmerkende eigenschappen die tevens haar interieurontwerpen typeren. Zij showt vandaag haar twee mooie kinderkamers van haar kids Loet & Keesje.

Opgegroeid in een echt ondernemersgezin uit de bouwwereld en geschoold als meubelmaakster heeft Lotte vele jaren ervaring opgedaan bij een architecten bureau aan de tekentafel, in een meubelmakerij aan de werkbank en bij verschillende interieurbouw bedrijven als tekenaar en ontwerpster. Na de geboorte van haar dochter werd het tijd voor een nieuwe stap: aan de slag als freelance tekenaar en interieurontwerpster.

Dankzij de enthousiaste klanten groeide haar klantenkring snel uit in zowel de particuliere als zakelijke sector.

“Ik vind het heerlijk om door middel van mijn tekeningen klanten te kunnen laten zien wat de mogelijkheden zijn.  Mijn signatuur is te herkennen aan een goede basis waarbij warmte en sfeer voorop staan. Vervolgens combineer ik oude en nieuwe spullen, evenals oude en innovatieve materialen graag voor een schitterend én verrassend geheel. Na al die jaren kan ik nog steeds zeggen dat interieur echt mijn passie is, met dát enthousiasme ga ik met ieder project, groot of klein, aan de slag!”

In deze blog showt Lotte haar twee kinderkamers. Die van zoon Loet en van dochter Keesje. 

Kinderkamer-Keesje

Keesje Dee (3 jaar)

Het behang met pantertjes is van de kwantum. Vintage kleed op de vloer via the souks. Kleding kast een marktplaats vondst. Het roze kastje is van Kare Design. Het vouwgordijn lieten we op maat maken en de overgordijnen zijn van de hema. 

De oude kist stond in het huis toen we het kochten. De vloer is een simpele underlayment vloer die wit gelakt was en we ‘versierde’ met een blokken patroon. Bed van Ikea met een Hemeltje van Lidor.

Loet (8 maanden)

Omdat we niet wisten wat het geslacht zou zijn hebben we de kamer neutraal gehouden. 

Behang Coordonné –  max garnet, lampje op kast Seletti, commode jaren geleden al gekocht bij Burbri Aalsmeer zonder directe bestemming en kreeg in deze kamer eindelijk een mooie nuttige plek. Het open stellingkastje is van ikea die ik goud spoot. De kledingkast stond al in het huis toen we het kochten. 

De dierenkoppen aan de muur zijn van wild and soft. Vouwgordijn lieten we op maat maken en de overgordijnen zijn van de hema. Manden van Zara. Bedje een familiestuk, hemeltje van Lidor. Rekjes boven de comode van kwantum en het tijgerhoofdje van doing goods.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.