BUDGETTIP; DESENIO GOEDKOPE KINDERKAMERPOSTERS

Desenio posters kinderkamer Desenio posters kinderkamer

Toe aan een nieuwe touch voor de kinderkamer? Ik ben zelf altijd een groot fan van het ophangen of verwisselen van posters. Op deze manier kan je snel de kinderkamer veranderen. En ook nog op een budgetmanier. Een webshop waar ik altijd goed slaag voor betaalbare posters voor de kinderkamer is Desenio.

Bij Desenio hebben ze super veel leuke muurposters en prints voor de kinderkamer. Je kan er ook meteen bijpassende lijsten bij shoppen. Je hebt al leuke posters vanaf €4.95. Zo kan je budgetproof de kinderkamer om toveren!

Ik zou zeggen, neem er een kop thee bij en ga even rustig de hele Desenio collectie bekijken. 

Ze hebben duizenden verschillende posters. Je kan dus kan even zoet zijn met alles te bekijken! Naast posters voor de kinderkamers hebben ze ook een groot assortiment fotoposters, klassieke zwart-wit posters, coole retroposters, kunstposters en illustraties.

NIEUWE LOOK VOOR DE KINDERKAMER

Sinds een paar weken willen Bobbi en Fitz graag samen op een kamer slapen. Aangezien Bobbi een stapelbed heeft, slapen ze nu samen op de kamer van Bobbi. De kamer van Fitz hebben we daarom omgetoverd tot speelkamer. Om een nieuwe look aan die kamer te geven, heb ik een postermuur gemaakt.

Het vloerkleed op de vloer is blauw en er was al een blauwe muur. Daarom heb ik posters uitgezocht die allemaal de kleur blauw in de poster hebben. Zo creëer je eenheid. Je kan bij Desenio ook op kleur zoeken, dus dat was extra makkelijk.

Desenio posters kinderkamer

Posters die ik bij Desenio heb gekocht zijn;

1 >Little Man Cave 
2 Explore the Universe
3 Little Bear 
4 Whales 
5 Bubbles blue 
6 I am a Rockstar 
7 Dream Big 

De lijsten heb ik meteen erbij gekocht. Zo kon ik meteen aan de slag. Binnen een uurtje boren (thanks hubby), hing alles aan de muur. We hebben nog een bank, een boekenkastje en een kist voor al het speelgoed toegevoegd. Zo toverde we de kamer binnen een paar uurtjes om tot een hele nieuwe speelkamer!

Desenio posters kinderkamer

Tip check ook @desenio op Instagram voor meer inspiratie.

LEES OOK: MEVROUW AARDBEI; HEEL VEEL STIJLVOLLE MUSTHAVES VOOR DE KINDERKAMER!

 

BLOG BY BETTINA @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.