BEDDENGOED OM DE KINDERKAMER NOG PERSOONLIJKER TE MAKEN

JVR Meubels | CITYMOM.nl 1

Romantisch. Grunge en vintage gevoel. Anders en lekker uniek. GIRLY. Ik denk dat we zo alle stijlen die mijn dochters kinderkamer heeft, kunnen omschrijven. Ik vind het heerlijk om haar persoonlijkheid terug te laten komen in de stijl van haar kamer, en het is – mijns inziens- al aardig gelukt om dit te bewerkstelligen.

Maar hey, zeg nooit ‘and we’re done’, want dát komt niet in mijn woordenboek voor. Altijd vind ik wel weer nieuwe merkjes of interessante items die haar kamertje net weer wat leuker maken, of het nu vintage items zijn of een nieuw hip merkje; juist deze mix and match maken vaak dé gepersonaliseerde kamer.

Ik vond JRV Meubels op Instagram, omdat ze een te gekke hoeslaken in de collectie hadden waarvan ik wist dat mijn dochter (en ik) een sprongetje zouden maken. Geen woord van gelogen: Toen C haar lakentje zag, zei ze: “Mamma dit is het mooiste bedje dat ik ooit heb gezien”. Heerlijk!

JVR Meubels | CITYMOM.nl 1 JVR Meubels | CITYMOM.nl 1

Het prachtige hoeslaken is ook wel enorm girly en lekker opvallend. De print heeft allerlei kleuren maar roze voert absoluut de boventoon. De pauwenprint maakt het chic en meisjesachtig, maar ook door de zachtheid van het laken. Het hoeslaken is gemaakt van 100% viscose en daardoor lekker ademend.

Naast de pauw-print is er ook een zebra- , luipaard- en cheetah print, een veertjes, flamingo en flowerpowerprint.

Naast de toffe lakens kun je bij JRV meubels (what’s in a name) ook te gekke kindermeubels kopen; Denk aan verschillende houten huisbedjes, maar ook een boomhut, een tentbed of een prachtig wiegje.

Wij hebben in ieder geval onze zinnen gezet op de prachtige pauwenprint hoeslaken; kijk hem eens helemaal tot z’n recht komen in C’s kamer!

JVR Meubels | CITYMOM.nl 1

www.jrv-meubels.nl

LEES OOK VAN SONJA: DIT IS DE LEUKSTE JONGENSKAMER VAN HET MOMENT (VAN ONZE BLOGGER SONJA!)

BLOG BY SONJA @twinstyleblog

Sonja (32) woont samen met haar man in Zoetermeer. Zij hebben een kleutertweeling. “Ik ben werkzaam als begeleider in het Voortgezet Onderwijs, maar heb daarnaast een grote passie: Zumba & bloggen. Sport ik niet, dan blog ik. Na kinderbedtijd dan… Na een paar jaar te hebben geblogd over fashion, waaide mijn interesse tijdens de geboorte van de twins over naar kindermode. Op mijn blog www.twINSTYLEblog.nl schrijf ik over verschillende mode items, en dan het liefst over ‘twinning’; de mixes & matches. Voor CITYMOM laat ik jullie een glimp van onze kledingkasten(!) zien, maar ook over interieur en lifestyleproducten, te gekke nieuwe labels en webshops!”.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.