BYALEX + SPROUT & SPROUT ONTWERPEN LIMITED EDITION SPEELMAT

By Alex X Sprout & Sprout

By Alex X Sprout & Sprout

Wat krijg je als twee Nederlandse merken elkaar ontmoeten en hun ideeën over het creëren van een speelse en energieke wereld voor kinderen combineren; te gekke speelmatten en kussens van ByAlex en Sproet & Sprout.

De producten zijn ontworpen met behulp van een van de iconische ontwerpen van Sproet & Sprout; The Night Jungle.

Dit speelse ontwerp van kameleons is een match made in heaven voor de stijlvolle speelmatten en kussens van ByAlex. Omdat, net als een kameleon, deze speelmat op magische wijze verandert in alles wat je kinderen zich kunnen wensen.

Van een glijbaan tot een bed, puzzel of zelfs een fort. Laat de verbeelding de vrije loop en de kameleons zullen de wildste dromen waarmaken. De andere zijde van de speelmat heeft subtiele zwarte stippen omdat je soms ook wat rust in je woonkamer wilt hebben.

By Alex X Sprout & Sprout By Alex X Sprout & Sprout

“We hebben altijd de leuke en eclectische mix van de ByAlex-speelmatten bewonderd. Onze klanten hebben een grote interesse in kinderdeco en we vonden het het juiste moment om alternatieve producten aan te bieden die een aanvulling vormden op onze kledingcollecties”, aldus Coby de Boer, hoofd Design, Sproet & Sprout.

“Bij ByAlex zien we onszelf tussen levensstijl en mode. Ik kreeg zoveel inspiratie van de trendy ontwerpen in de mode dat ik het gevoel had dat we bij Sproet & Sprout een perfecte partner vonden om onze ontwerpen te combineren ”, aldus Alexandra Noorman, eigenaar van ByAlex.

Wij hopen dat dit niet een eenmalige samenwerking is, want wij vinden het een match made in heaven!

De mooie speelmatten van ByAlex vind je HIER. 

BLOG BY BETTINA  @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al bijna zes jaar met jullie op deze blog”!

OPZOEK NAAR DE GOEDKOOPSTE LUIERS? DIE VIND JE HIERONDER!
Aangeboden door: Luieraanbiedingen.nl

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.