SPEELMATTEN BY ALEX

Speelmatten By Alex 1 Speelmatten By Alex 2 Speelmatten By Alex 3 Speelmatten By Alex 4 Speelmatten By Alex 5 Speelmatten By Alex 6

Was ik eindelijk blij dat onze mega grondbox weg was, wilden de twins graag op de grond zitten in plaats van een dekentje of speelkleed. En de huidige speelkleden zien er tof uit, maar als de twins ermee spelen dan ehm.. zijn ze niet meer fotogeniek, ofwel; verkreukt in een hoekje en zitten ze alsnog.. op de grond ja. Ik moest daar iets op verzinnen, want met een koud huis wil ik wel dat ze een beetje warm blijven, en als ik ze een boekje voorlees zit ik liever ook niet op de grond(want hey; een bank is ook echt overrated volgens hen en een stoel is passen en meten met twee op de knie). Maar, toen zag ik de speelmatten van By Alex zag was ik verkocht.

Als je de speelmatten ziet, ben ik trots om te weten dat dit merk gewoon van Hollandse bodem is. Het heeft internationale allure door de eigentijdse stoffen en prints, die met de hand zijn gemaakt. Aan het materiaal voel je de luxe; het is ontzettend zacht, rekt goed mee en -voor mij erg belangrijk- heeft het OEKO TEX certificaat, en is dus comfortabel voor kinderhuidjes. De stevigheid van de stof maakt dat het een kidsproof speelmat is(lees een eigenwijs peuterduo dat de mat versleept, op springt en mee sandwicht). Ook de vulling is ecoproof, met koudschuim vulling die niet giftig is en opnieuw gemaakt van pure materialen.  De stoffen met dessin -zoals wij hebben- zijn volledig van 100% katoen gemaakt, en zijn afneembaar en wasbaar. Halleluja! Ik ben met kleden normaal gesproken als de dood voor blijvende vlekken, maar hij kan direct worden afgenomen of zelfs in de was. De effen stof is van zacht velours en kan eveneens in de was (zonder knopen, die eraf kunnen).

Een speelhoek in de woonkamer, een fijne plek in de kinderkamer of een eigen hoekje creëren; je kunt met deze matten alle kanten op. Met een afmeting van 160 x 80 x 3 centimeter creëer je echt een eigen plekje, en is groot genoeg om met een heel gezin op te zitten. Zelf ervaren, want ook ik zit geregeld op de speelmat om de twins een boek voor te lezen of samen te rollebollen.  Ik heb hem zelf aangevuld met kussens van Made by Skoo en Ella and the Roo, maar By Alex heeft ook kussens in dezelfde dessins als de speelmatten.

Met internationale bestellingen van Amerika tot Midden Oosten, weet ik zeker dat By Alex speelmatten die internationale allure zal krijgen die het verdient. Wij zijn fan!

 

www.byalex.shop

 

BLOG BY SONJA BOS @twinstyleblog

Sonja (30) woont samen met haar man in Zoetermeer. Zij hebben een peutertweeling; Jesse en Celine. “Ik ben werkzaam als docent in het Voortgezet Onderwijs, maar heb daarnaast een grote passie: Zumba & bloggen. Sport ik niet, dan blog ik. Na dreumesenbedtijd dan… Na een paar jaar te hebben geblogd over fashion, waaide mijn interesse tijdens de geboorte van de twins over naar kindermode. Op mijn blog www.twINSTYLEblog.nl schrijf ik over verschillende mode items, en dan het liefst over ‘twinning’; de mixes & matches. Voor CITYMOM ga ik jullie een glimp van onze kledingkasten (!) laten zien, en volgt er veel inspiratie over diverse merken en nieuwe webshops”.

 

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.