DIT IS DE LEUKSTE JONGENSKAMER VAN HET MOMENT (VAN ONZE BLOGGER SONJA!)

Boys Room | CITYMOM.nl 1 Boys Room | CITYMOM.nl 1 Boys Room | CITYMOM.nl 1

Kleine kinderen worden groot, en kleine tweelingen krijgen dus een grote jongens en meidenkamer, en.. worden dus gesplitst! Sinds een paar maanden ben ik volop bezig om de kamers van de kinderen tussen de bedrijven door (je weet wel, werken, bloggen en o ja, twee peuterpubers opvoeden of tenminste een poging tot..) schrijf ik eindelijk weer eens een blog voor CITYMOM. Je suis vraiment désolé! Dat gezegd hebbende; laten we een start weer maken met het showen van de kinderkamers, en in dit deel: the boys room! En wat voor één!  

Mickey Mouse to the Max

“I have a dream..”. Nou als mijn zoon die zou invullen, dan zou ik wel weten wat daarop volgt: Disney! Hij is werkelijk wezenloos van Mickey Mouse, dus van shirts (wel deze stoere van Zara dan hè) tot sokken tot een mega grote IXXI; alles in het leven van mijn kleine man draait nu om die zwarte muis met de akelige stem (mocht je in consideratie nemen of je Disney Channel in je pakket wil. Overweeg GOED!). Maar goed, ergens is het wel heel schattig om die kleine man zo in de ban van zijn idool te zien.

Mellow yellow

Mellow yellow it is! Eigenlijk is dat de rode -gele- draad door het kamertje; de kleur geel. Want ja, zelfs in Mickey komt het terug. Maar dan niet geel-geel. Nee de kleuren okergeel en zoals Kwantum het noemt ‘Fudgy Ocher’. Ziet er ook meer karamelachtig uit, ik vind het een prachtige kleur! Ik kreeg de smaak te pakken en ook de decoratie heb ik in de Fudgy Ocher geschilderd, zodat het mooi een geheel wordt.

Interior stuff

Nadat we het bedhuisje(s) overal zagen, was ik stiekem alweer op zoek naar een ander, simpeler design. Bij Petite Amelie vond ik voor beiden peuterbed Vivien wat helemaal schattig stond naast elkaar, maar ook in hun nieuwe ruimte door zijn eenvoud prima past in de nieuwe kamertjes. De glijbaan is van Jupiduu, echt een aanwinst. We kochten hem voor de kids tweede verjaardag, en is sindsdien elke dag in gebruik. Het vloerkleed is een appeltjeskleed via De Woonwinkelier. Heel gewaagd voor een fervent monochroomlover, maar een goede keuze geweest. Niet alleen een enorm zachte landing voor de glijbaan, ook leuk om van de ene appel naar de andere te springen, en hey; kleurrijk maar tegelijkertijd vind ik hem ook prima passen in het kamertje. Het bureautje van Kidsdepot heb ik via PSikhouvanjou; sowieso een goede tip om te onthouden als je op zoek bent naar prachtige speelgoed en interieurgoods. Ik ben verslaafd aan alles van deze site; een kids walhalla. En een lust voor het oog, dus net zo goed voor mij! Het bureautje vind ik enorm passen met zijn stoere vintage look in J’s kamer, maar met andere accessoires kan die ook prima in een meidenkamer of -waar die nu bij ons staat- in de woonkamer.

Aan de muur

Aan de wand hangen nog haken die wij gebruikten in onze kamer, maar ik vond het prima passen in en dus lieten we ze hangen naast de mega IXXI. Aan de andere wand hangt wanddecoratie van de Kwantum. Ik houd van die draadjeslook en we hebben dan het nog ook behoorlijk veel in huis. Daarnaast hebben we nog CinnieXXL toegevoegd; die huge knuffelkonijn is -jawel- geel! Hier lezen we meestal boekjes op voordat de kids naar bed gaan, maar daarnaast is Cinnie ook verplicht om af en toe mee te glijden van de glijbaan en om flink mee te knuffel (worstelen). De opbergzak is van Play & Go.

Ik vind de kamer geslaagd, maar mezelf kennende zal er vast nog wel wat veranderen de komende jaren/maanden/weken of al in de komende dagen…

LEES OOK VAN SONJA;

BLOG BY SONJA BOS @twinstyleblog

Sonja (30) woont samen met haar man in Zoetermeer. Zij hebben een peutertweeling; Jesse en Celine. “Ik ben werkzaam als docent in het Voortgezet Onderwijs, maar heb daarnaast een grote passie: Zumba & bloggen. Sport ik niet, dan blog ik. Na dreumesenbedtijd dan… Na een paar jaar te hebben geblogd over fashion, waaide mijn interesse tijdens de geboorte van de twins over naar mode. Op mijn blog www.twINSTYLEblog.nl schrijf ik over verschillende mode items, en dan het liefst over ‘twinning’; de mixes & matches. Voor CITYMOM ga ik jullie een glimp van onze kledingkasten (!) laten zien, en volgt er veel inspiratie over diverse merken en nieuwe webshops”.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.