HAAS OP DE MAAN; WEBSHOP VOL MUSTHAVES

Haas op de maan :: CITYMOM.nl Haas op de maan :: CITYMOM.nl 2Haas op de maan :: CITYMOM.nl 3candylab-houten-speelgoedauto-police-cruiser-candy kippins-knuffeldoekje-grijs-banjo-koala-kippins minimel-trofee-gemaskerde-beer-minimel fabelab-kinderkamer-kussen-cute-bunny-fabelab noeser-sweater-wings-melee-grijs-noeser

Haas op de Maan. Sommige webshops hebben zo’n aantrekkelijke naam, dat je wel de site moet bezoeken. Haas op de Maan vind ik er daar één van. De site zelf is net zó aantrekkelijk als de naam doet vermoeden. Kidsmusthaves met een grote K (of ‘H’). Ik word er hebberig van! Haas op de Maan is een plek waar je van alles kunt scoren voor je kids; van gave kinderkleding tot interieurgoodies, van kraamcadeaus tot kinderspeelgoed, van reisattributen tot verzorgingsproducten; you’ll find it! Ideaal als je meerdere items wilt kopen en niet van webshop naar webshop wilt surfen. Waar ik bij Haas op de Maan vooral heel blij van wordt, zijn de stuk voor stuk goed gekozen merken die er te koop zijn. Merken die je niet overal kunt vinden, en een kraamcadeau of een kinderkamer net even wat unieker maakt. Denk aan de prachtige kussens van Minimel, de retro auto’s van Candylab of de prachtige woonlijn van Wee Gallery. Maar ook merken als Stoffedingen, Kippins en Wislaki -voor mij tot nu toe nog onbekende merken- zijn het waard om een kijkje naar te nemen! Fijn detail; een deel van de collectie is ook nog eens fairtrade. Double like!

De Candylab auto’s stonden al een tijd op de verlanglijst; stoer, retro en perfect voor op de speelkleden waar wij er meerdere van hebben (nodig, als de tweeling het niet lukt om samen op één te spelen). De Carbon 77 is hier nu al ruzie-item nummer één; zowel voor jongens als meisjes een te gek speelkameraadje. De twins spelen er af en aan mee, op de grond, op het kleed, of van de glijbaan; de Candylab auto is overal! Ook wilde ik graag de geweldige Fabelab Bold Badger (net als bij kleding alles met ‘Copenhagen’ hoog op de verlanglijst staat bij mij, hebben de ‘- Labs’ voor mij ook een zeer hoog must/want/need gehalte).  Alsof  het kussen voor de peuter(s)kamer is gemaakt; de kleuren, het ontwerp; ik vind hem zó cute! En natuurlijk Organic; voor mij toch wel een must gezien de twins nog steeds met grote regelmaat de neiging hebben om alles even te proeven..

www.haasopdemaan.nl 

 

BLOG BY SONJA DE JONG  @ohmymacushla

Sonja (30) woont samen met haar man in Zoetermeer. Zij hebben een dreumes tweeling; Jesse en Celine. “Ik ben werkzaam als docent in het Voortgezet Onderwijs, maar heb daarnaast een grote passie: Zumba & bloggen. Sport ik niet, dan blog ik. Na dreumesenbedtijd dan… Na een paar jaar te hebben geblogd over fashion, waaide mijn interesse tijdens de geboorte van de twins over naar kindermode. Op mijn blog Ohmymacushla.nl schrijf ik over verschillende mode items, en dan het liefst over ‘twinning’; de mixes & matches. Voor CITYMOM ga ik jullie een glimp van onze kledingkasten (!) laten zien, en volgt er veel inspiratie over diverse merken en nieuw webshops”.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.