9X DE LEUKSTE D.I.Y. VOOR SINTERKLAAS

De leukste items voor sinterklaas maak je gewoon lekker zelf met de 9 leuke DIY ideeën!

Aftelkalender Sinterklaas pakjesavond

1. AFTELKALENDER

Het begint natuurlijk allemaal met aftellen naar Sinterklaas! Een aftelkalender is een perfecte DIY voor Sinterklaas. Ontwerp de aftelkalender en hang hem op de IJkast. Iedere avond voor het slapen gaan kunnen je kinderen een huisje weghalen en tellen hoeveel nachten slapen het nog is voordat Sinterklaas komt.

Studio Momoki

2. VERSIERING

Op de website van Studio Momoki kan je deze geweldige Sint & Pieten afbeeldingen gratis downloaden! Print > knip > schuif > en klaar! DIY was nog nooit zo easy! Op internet zijn ook veel leuke sinterklaas kleurplaten te downloaden of leuk Sinterklaas inpak papier!

Club Geluk

3. ECHTE SINT EN PIET IN HUIS

Ben je een wat gevorderde DIY’er… via Freubelweb kan je de handleidingen downloaden van Sinterklaas en ook van Pietjes.

Zink enzo

4. SCHOEN ZETTEN

Heb je thuis nog oude klopjes liggen van je kind? Verf ze zwart! Anders kan je ze online bestellen. Leuk als decoratie of om de schoen cadeautjes in te doen.

Chocolade letter maken zelf

5. ZELF SNOEPGOED MAKEN

Een chocolade letter kan je natuurlijk ook zelf maken! Op de site van Albert Heijn lees je precies wat je moet doen! Zelf pepernoten bakken is natuurlijk ook altijd een hit en heel easy!

Surprise

6. SURPRISE MAKEN

Vroeger zat ik uren te zwoegen en na te denken over hoe ik een surprise ging maken. Tegenwoordig google je iets en heb je tal van voorbeelden! Op Pinterest zijn uiteraard ook hele leuke voorbeelden te vinden.

DIY Sinterklaas Raamversiering

7. RAAMTEKENING

Een raamtekening is heel easy om te maken. Ook hier zijn talloze voorbeelden van te vinden op PInterest en google. 

LEES OOK: RAAMTEKENING MAKEN KERST 

Nagellak Sinterklaas

8. SINTERKLAAS PROOF

Voor creatieve moeders en/of kleine meisjes! It’s all about the details baby!

Sinterklaas DIY

9. PAKJESAVOND LEKKERS PLANK

Huis versierd, surprise en gedicht klaar, cadeautjes ingepakt en in de zak naar de buurman gebracht die straks op het raam gaat kloppen.. Dan alleen nog even al het lekkers klaar zetten en het heerlijk avond kan beginnen! LEES OOK: LEKKERE PAKJESAVOND SNACKS 

 

MEER SINTERKLAAS? LEES OOK;

 

BLOG BY BETTINA

Oprichtster van CITYMOM en hoofdredacteur; “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kids. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.