10X INSPIRATIE VOOR EEN KERST RAAMTEKENING!

Raamtekening.nl 7f87f9546daf46af86ccfc8633a7105c Raamtekening.nl 8 12-X-DIY-Ideeen-voor-kerst- Raamtekening.nl 4

HappyMakersBlog

HappyMakersBlog

Raamtekening.nl 6 Raaktekening.nl 2

NewStories.nl

NewStories.nl

12 X DIY Ideeen voor kerst

“DIY, DIY, DIYYYY…. Merry DIY to ya’ll !” Een raamtekening is makkelijk zelf te maken en brengt je huis direct in de kerstsfeer! Oeehhh, ik hou ervan..deze tijd van het jaar. Verwarming aan..check. Kaarsjes aan…check. Hoog tijd (en een vrijbrief) om de boel eens een beetje in stijl te “pimpen” en de gezelligheid nog meer in huis te halen.

Als je gaat googlen word je bedolven onder de leuke DIY’s! Pinterest, welke.nl en ga zo nog maar even door. Maar wat ik persoonlijk één van de leukere en makkelijk uit te voeren DIY’s vind, en ook nog eens met eindeloze variatiemogelijkheden, zijn raamtekeningen!

Teksten, plaatjes, een combinatie van…. raamtekening.nl biedt een legioen aan leuke sjablonen voor verschillende gelegenheden, waaronder de feestdagen. Sinterklaas, maar ook de Kerst, Pasen enz. De sjablonen starten vanaf €2.50 per stuk en je krijgt ze na betaling direct in je mail zodat je meteen aan de slag kunt!

Mocht je denken “dat lukt me nooit!” wees gerust, er zit een beschrijving bij waarin stap voor stap wordt beschreven hoe de raamtekening goed op je raam te krijgen.  Nadat je ze in je mail hebt ontvangen sla je ze op en kun je ze ook nog eens in verschillende afmetingen afdrukken. Dus voor elke raam of deur altijd een passend formaat. Helemaal leuk! Enige wat je nodig hebt is verder nog een krijtstift.

Psssttt… voor ik het vergeet, soms zitten er zelfs gratis sjablonen tussen!

LEES OOK:

BLOG BY ANOUK VAN DER HEIJDEN

Moeder van twee schatten van meiden! Bo, bijna 5 jaar, en Milou, net 2 jaar oud. Zelf 34 jaar, woonachtig in Oirschot, Noord-Brabant en alweer 11 jaar samen met “papa Bas”. Altijd al bezig geweest met interieur, kleding, op zoek naar “die ene” webshop die je MOET kennen, DIY …kort samengevat: altijd op zoek naar wat nieuws! 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.