10X INSPIRATIE VOOR EEN KERST RAAMTEKENING!

Raamtekening.nl 7f87f9546daf46af86ccfc8633a7105c Raamtekening.nl 8 12-X-DIY-Ideeen-voor-kerst- Raamtekening.nl 4

HappyMakersBlog

HappyMakersBlog

Raamtekening.nl 6 Raaktekening.nl 2

NewStories.nl

NewStories.nl

12 X DIY Ideeen voor kerst

“DIY, DIY, DIYYYY…. Merry DIY to ya’ll !” Een raamtekening is makkelijk zelf te maken en brengt je huis direct in de kerstsfeer! Oeehhh, ik hou ervan..deze tijd van het jaar. Verwarming aan..check. Kaarsjes aan…check. Hoog tijd (en een vrijbrief) om de boel eens een beetje in stijl te “pimpen” en de gezelligheid nog meer in huis te halen.

Als je gaat googlen word je bedolven onder de leuke DIY’s! Pinterest, welke.nl en ga zo nog maar even door. Maar wat ik persoonlijk één van de leukere en makkelijk uit te voeren DIY’s vind, en ook nog eens met eindeloze variatiemogelijkheden, zijn raamtekeningen!

Teksten, plaatjes, een combinatie van…. raamtekening.nl biedt een legioen aan leuke sjablonen voor verschillende gelegenheden, waaronder de feestdagen. Sinterklaas, maar ook de Kerst, Pasen enz. De sjablonen starten vanaf €2.50 per stuk en je krijgt ze na betaling direct in je mail zodat je meteen aan de slag kunt!

Mocht je denken “dat lukt me nooit!” wees gerust, er zit een beschrijving bij waarin stap voor stap wordt beschreven hoe de raamtekening goed op je raam te krijgen.  Nadat je ze in je mail hebt ontvangen sla je ze op en kun je ze ook nog eens in verschillende afmetingen afdrukken. Dus voor elke raam of deur altijd een passend formaat. Helemaal leuk! Enige wat je nodig hebt is verder nog zijn krijtstiften die je gewoon online koopt

Intratuin ontwikkelden in samenwerking met drie bekende Nederlandse illustratoren raamillustraties.. De groenspecialist verschillende raamtekeningen die vanaf vandaag gratis te downloaden zijn. Ze zijn bruikbaar voor elk type raam en van binnen én buiten te bewonderen. Zo kan iedereen buren en voorbijgangers laten meegenieten van een verwonderlijke kerstsfeer en vieren we kerst toch een beetje samen. 

Intratuin

LEES OOK:

IF YOU LIKE IT, PIN IT

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.