4X SUPER LEUKE SINTERKLAAS ACTIVITEITEN MET DE KIDS

Sinterklaas vieren met de kids? Check deze vier leuke activiteiten 

Is jouw kind volledig in de ban van Sinterklaas nu de goedheiligman en zijn Pieten weer in Nederland zijn aangekomen? De verjaardag van de Sint op 5 december vier jij waarschijnlijk met pakjesavond. Maar dat duurt nog wel even. Gelukkig kan je zoon of dochter zich in de tussentijd al wel vermaken met allerlei Sinterklaasactivitieiten. We lichten vier leuke voor je uit. 

Tip 1. SINTERLAND

SINTERLAND SINTERLAND SINTERLAND

www.sinterland.nl 

 

 

Tip 2. BEZOEK DE PAKJESBOOT 

Beleef de magie van Sinterklaas: bezoekers zijn welkom aan boord om met eigen ogen te zien hoe Sinterklaas en de Pieten aan boord leven en werken. In de kombuis staan kombuispieten pepernoten en ander lekkers te maken, in het pakjesruim maken de inpakpieten duizenden pakjes klaar. Wie stil is mag een kijkje nemen in de slaapkamer van Sinterklaas. Natuurlijk ga je op bezoek bij Sinterklaas in zijn werkkamer. 

Je kunt het schip dit jaar bezoeken op de volgende locaties: 

Gorinchem (19 en 20 november) | Hellevoetsluis (21 en 22 november) | Rotterdam (23 t/m 26 november) | Leiden (27 t/m 29 november) | Lisse (30 november en 1 december) | Haarlem (2 en 3 december) | Weesp (4 en 5 december)

www.pakjesboot.nl

 

Tip 3. Sinterklaasfilm in de bios 

Dit jaar wordt het extra groot feest want Sinterklaas viert voor de 100ste keer zijn verjaardag in Nederland! Een jubileum waar we niet “stilletjes aan voorbij zullen gaan”.
Natuurlijk is zo’n groot feest niet compleet zonder de enige echte Party Piet Pablo, Chico Choco,
Kim Kado, Marco Marsepein en Bennie TaaiTaai. De Grote Sinterklaasfilm staat altijd garant voor een kwalitatieve film vol muziek, veel plezier en een spannend avontuur.

Neem je kind mee naar De Grote Sinterklaasfilm. 

Tip 4. Sinterklaas in het Muiderslot 

Als Sinterklaas in Nederland is, logeert hij altijd op het Muiderslot. Hij nodigt alle kinderen uit op zijn kasteel en hoopt hen persoonlijk te kunnen begroeten in de weekenden.

Alle deuren van het kasteel van Sinterklaas staan open en er is van alles te beleven en te doen: circuspieten, muziek, pepernoten bakken en natuurlijk kun je ook het paard van Sinterklaas komen aaien. Op doordeweekse dagen van 18 november tot en met 3 december 2023 is het kasteel van Sint ook open, maar dan zonder Sint en zijn gevolg.

Praktische info;

  • Tijdens de weekenden geldt een toeslag van 3,- euro op de reguliere entreeprijzen.
  • Kaartjes moeten vooraf worden gereserveerd.
  • Sinterklaas is alleen in de weekenden aanwezig op het kasteel.
  • Op doordeweekse dagen is Sinterklaas niet aanwezig.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.