CITYMOM TIPT KRAAMZORG ANNE

Ik denk dat iedere moeder dit kan beamen; goede kraamzorg, de eerste week dat je baby is geboren is cruciaal. Helemaal als het je eerste baby is. Daarom tippen wij Kraamzorg Anne!

Ik heb echt een paar horrorverhalen van vriendinnetjes gehoord over hun kraamhulp (ik zal ze niet vertellen want dan wil je misschien niet eens meer een baby of kraamhulp) maar gelukkig heb ik zelf echt extreem goede ervaring met mijn kraamhulp. En is het dus belangrijk de juiste kraamhulp te selecteren! 

Ik denk met zoveel plezier en liefde terug aan mijn twee kraamweken. Mijn kraamhulp zorgde er echt voor dat ik op een roze wolk zat. Ze vertelde mij alles wat ik moest weten over mijn nieuwe baby. Ze maakte lekkere soep en ander eten voor mij. Kwam er kraambezoek langs, dan zorgde zij voor koffie en beschuit met muisjes. Ze masseerde mij en zat ook vaak als een soort psycholoog aan mijn bed, om het over mijn bevalling te hebben en het op deze manier ook een beetje te verwerken. 

Tijdens mijn kraamweek met Fitz bracht ze ook Bobbi naar de crèche. Ze was zelf ook lactatiedeskundige dus hielp mij heel goed met de borstvoeding. Daarnaast was ze te lief voor mijn new born baby en oh ja ze maakte ook nog het huis schoon en verschoonde iedere dag mijn bed. Je snapt dat ik na dag 1 al van haar hield! 

Grootste bos bloemen ever voor mijn kraamzorg!

Toen ze vertrok na een week, heb ik de allergrootste bos bloemen ever voor haar laten kopen door mijn vriend en heb ik tranen met tuiten gehuild. Beide keren. Heel hard en heel lang. Wat een heerlijk mens was het. Ik krijg nog steeds een glimlach op mijn gezicht als ik aan haar denk. 

Zo’n kraamperiode met kraamzorg gun ik echt iedereen. Het is dus echt belangrijk dat je op tijd je kraamzorg regelt en je je goed oriënteert! 

Een kraamzorg die ik kan aanraden is Kraamzorg Anne. Zij zorgen gegarandeerd voor een zorgeloze kraamtijd. Ze hebben alle aandacht voor jou en je gezin en kunt rekenen op een warme en liefdevolle benadering.

Kraamzorg Anne is ruim dertien jaar geleden ontstaan door de groeiende vraag naar cliëntgerichte kraamzorg. Hun zorg is laagdrempelig, herkenbaar en volledig op jou (en je gezin) afgestemd. 

Heb je speciale zorg nodig of specifieke vragen? In dat geval brengen zij je in contact brengen met zorgprofessionals, zoals bijvoorbeeld lactatiekundigen, een borstvoedingcoach, bekkenbodemfysiotherapeuten, etc. Ook bieden zij regelmatig een cursus borstvoeding aan. Uiteraard gaat alles in overleg en staan jij (en je gezin) bij alle beslissingen en overwegingen centraal.

Het team van Kraamzorg Anne bestaat uit professionele kraamverzorgenden die verschillende talen machtig zijn. In combinatie met een liefdevolle benadering en een deskundige aanpak garanderen zij zorg op maat.

Kraamzorg Anne weet als geen ander dat iedereen haar eigen voorkeuren en wensen heeft. Dus ook tijdens de kraamperiode. Voor hun is ieder gezin uniek.

Tijdens een intakegesprek thuis, geef je jouw voorkeur, wensen en behoeften aan, zodat Kraamzorg Anne met uiterste precisie de zorg hierop kan afstemmen.  

Ze vinden het belangrijk dat je goed kunt herstellen van je bevalling en zorgeloos kunt genieten van de kraamtijd. Bij Kraamzorg Anne staat het gezin centraal, moeder en kindzorg is belangrijk bij de kraamzorg maar daarnaast hebben alle kraamverzorgende ook veel aandacht voor de andere gezinsleden, het huishouden, de boodschappen, het bereiden van maaltijden en het halen en brengen van oudere kinderen naar school of naar de crèche. 

Door de verschillende extra diensten die zij leveren willen zij de zorg verbeteren en het gezin een fijne kraamtijd geven! 

De kraamverzorgende van Kraamzorg Anne zijn allemaal in het bezit van een EHBO diploma en zijn speciaal geschoold in bepaalde technieken om er voor te zorgen dat jij jouw kindje zo goed mogelijk begrijpt; draaiend handelen voor rust bij jouw kindje, babymassage en Dunstan babytaal om de signalen van jouw baby beter te herkennen en hiernaar te handelen.

Check HIER voor meer informatie over Kraamzorg Anne.

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.