DIGNITA; 3 KINDVRIENDELIJKE TOP PLEKKEN IN AMSTERDAM

Dignita

Dignita Amsterdam

DIGNITA VONDELPARK

Bij Dignita Vondelpark kun je terecht voor heerlijke koffie, ontbijt en lunch. Daarnaast hebben ze een hele fijne speelplek voor kinderen en hebben ze ook een kindermenu. Het is een grote open hoge, lichte ruimte, heel fijn. Iedereen is welkom bij Dignita maar voor moeders is dit echt een top plek!

Adres: Koninginneweg 218, 1075 EL Amsterdam
020 370 0086

Dignita Vondelpark is elke dag open tussen 09:00 en 17:00

DIGNITA HOFTUIN

Dignita Hoftuin is echt een hidden gem in Amsterdam! Liefst wil je deze plek niet doorvertellen…. Ook hier het lekkere eten wat je van ze gewend bent en een speelplek. Maar het fijnst is wel de binnentuin. Echt een oase midden in de stad!

Adres; Nieuwe Herengracht 18a, 1018 DP Amsterdam
020 370 2723

7 dagen per week geopend van 9:00 tot 19:00.

DIGNITA WESTERGAS

Pas net open, de derde locatie van Dignita en wel op de Spaarndammerstraat, vlak bij het Westerpark. Elke dag ben je welkom tussen 09:00 en 17:00 voor heerlijke brunch, drankjes en hun beroemde huisgemaakte taart. 

Adres; Spaarndammerstraat 55, 1013 TA Amsterdam
020 846 9206


7 dagen per week geopend van 9:00 tot 17:00

VOOR MEER INFO OVER DE DRIE DIGNITA LOCATIES CHECK: eatwelldogood.nl

LEES OOK: 15X DE KINDVRIENDELIJKSTE TERRASSEN VAN AMSTERDAM

Dignita maakt onderdeel uit van het Not For Sale sociale ondernemingsmodel. Not For Sale is een internationale organisatie die door middel van sociale ondernemingen gecertificeerde trainingsprogramma’s wil aanbieden en ondersteuning wil geven aan een kwetsbare doelgroep. Op die manier helpt Not For Sale deze mensen om weerbaarder te worden terwijl ze re-integreren op de arbeidsmarkt en in de maatschappij. Ga voor meer informatie naar de website wearenotforsale.nl

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.