DE ZEEUWSE KUST MET KINDEREN; LUXE WEEKEND GENIETEN

LUXE WEEKEND GENIETEN AAN DE ZWEEUWSE KUST MET KIDS LUXE WEEKEND GENIETEN AAN DE ZWEEUWSE KUST MET KIDS 3 LUXE WEEKEND GENIETEN AAN DE ZWEEUWSE KUST MET KIDS 1 LUXE WEEKEND GENIETEN AAN DE ZWEEUWSE KUST MET KIDS 5 LUXE WEEKEND GENIETEN AAN DE ZWEEUWSE KUST MET KIDS 6

Een weekend Zeeland spenderen wij het liefst in ons favoriete Zeeuwse hotel. Strand en bolussen, daar word ik echt blij van als Zeeuws meisje. Helaas alle twee niet te vinden in Tilburg. Dus ga ik met manlief en kids vaak ‘terug’ naar Zeeland.

Weekend Zeeland, er ‘fietsend’ heen

Gaan we een weekendje naar Zeeland, dan stappen we al vroeg in de trein. Met onze fietsen! Ons eindstation is Vlissingen. Over de sluizen en de boulevard fietsen we al snel in de duinen. Heerlijk om met uitzicht op zee te fietsen. De duinen zijn best hoog, dus dat betekent af en toe flink doortrappen. Maar, zoals de meiden zeggen, “je gaat ook weer heel snel naar beneden!

Zeeuwse Bolus

Na een uurtje fietsen zijn we in Zoutelande. Dat betekent dat we bijna bij het hotel zijn. Maar ook bij onze eerste Zeeuwse Bolus van Bakker Bliek. Op het strand genieten we van die heerlijke, plakkerige bolussen. Nadat de eerste gevonden schelpen in de tas zijn gedaan, fietsen we weer verder. Op naar het hotel.

LEES OOK: BLOG ESTHER: 6X TIPS ZEEUWS VLAANDEREN

Fletcher Zuiderduin Beachhotel

“Daar is het hotel” roepen de meiden al snel. We zijn er weer: het Fletcher Zuiderduin Beachhotel. Waarom wij er graag komen? Het ligt echt direct achter de hoge duinen. Dus even de duinen beklimmen en je staat op het strand. Een breed, schoon strand met beachclubs en strandhuisjes. Erg leuk:  onder één van de beachclubs hangen schommels!

Maar de ideale ligging is niet het enige. De familiekamer is echt ruim, verdeeld over twee verdiepingen en heeft een groot dakterras. De kids liggen beneden in hun eigen slaapkamer. Dus het licht hoeft voor ons nog niet uit als zij gaan slapen. Kunnen wij nog genieten van het uitzicht met een drankje en een boek op ons dakterras.

Het dakterras heeft niet alleen uitzicht op de duinen, maar ook op de hoteltuin. Een groot veld met een terras, verwarmd zwembad, trampoline, tafeltennistafel, tennisbaan en een speeltuintje. Dus als ze willen kunnen de kids daar zelf spelen, terwijl jij ze vanaf je dakterras in de gaten houdt.

Ander pluspunt is het heerlijke ontbijt. Er is altijd veel om uit te kiezen. Wat wij sowieso nemen is een plak bolusbrood. Kan ook niet missen natuurlijk nu wij daar gek op zijn. Onderwerp van gesprek bij het ontbijt is ‘wat gaan we doen?’. Ook dat is weer kiezen, want er zijn veel leuke dingen te doen in de omgeving van het hotel.

Wat is er te doen?

  • Weer of geen weer, het strand blijft favoriet. Dus daar gaan we sowieso altijd naar toe.
  • Ook leuk om te doen met kids is Terra Maris in Oostkapelle. Met schepnetjes in de vijver vissen en opdrachten in het thema natuur. Vooral voor de kleintjes is het Arsenaal in Vlissingen een spannend uitje. Op avontuur in de wereld van piraten. Beklim de uitkijktoren en aai roggen!
  • Beetje goede conditie? Ga dan naar de Lange Jan in Middelburg. Voor een mooi uitzicht moet je wel 207 traptreden op! Mooie oude stad, dus dwaal ook even rond in Middelburg.

Veel te doen dus bij en in de buurt van het Zuiderduin Beachhotel. Dit samen met ruime kamers en lekker ontbijt maakt het voor ons een echt goed hotel. Een aanrader dus! Ik ga meteen de agenda te checken: wanneer kunnen we weer gaan?

LEES OOK VAN JESSICA;

 

Blog by Jessica Lauret @vankaat

Mijn naam is Jessica, moeder van Julie (10) en Evie (8), getrouwd met Martijn. Een echt Zeeuws meisje, maar voor mijn studie verhuisd naar Tilburg. Leuke CITY waar we nog steeds wonen (ondanks het gemis van strand en bolussen). Met twee nieuwsgierige, creatieve en sportieve kids zit ik nooit stil. Kids die met hun vrienden en vriendinnen ook regelmatig nieuwe kinderfeestjes uit proberen. Ik ben namelijk eigenaar van de kinderfeestjes webshop www.vanKaat.nl. Superleuk om kids en ouders blij te maken met een thuisfeestje! Elke dag is dus feest voor mij!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.