fbpx

12X DE FIJNSTE KINDVRIENDELIJKE TERRASSEN VAN AMSTERDAM

12X DE FIJNSTE KINDVRIENDELIJKE TERRASSEN VAN AMSTERDAM

CITYMOM zet de 12 fijnste kindvriendelijke terrassen in Amsterdam voor je op een rij waar jij kan genieten van de zon en je kinderen heerlijk kunnen spelen.

NOORD

DE IJKANTINE: De IJ-kantine probeert er alles aan te doen om het bezoek voor kinderen ook zo leuk mogelijk te maken. In de terrasmaanden staat er een enorme zandbak aan de rand van het terras, tevens met het nodige speelgoed.

NOORDERLICHT: Op dit mooie plekje kun je iedere dag vanaf 11.00 uur genieten van een kop koffie, lekkere lunch, borrel of avondmaaltijd. Er is genoeg ruimte voor de kinderen om te spelen op deze plek op het NDSM terrein.

OOST

ROEST: Roest is een unieke horecagelegenheid op een karakteristieke plek. Alleen het hoognodige is gedaan om het historische pand tot een grootstedelijk café/bar te transformeren. In de buitenlucht op de kavel geniet je van de veelzijdigheid die deze stadsoase biedt. Onbekommerd genieten dus. Erg geschikt ook voor kinderen en in de zomer staan er veel kinderbadjes op het terrein en kunnen de kids lekker rondrennen.

HOTEL ARENA: PARK is een hide-away in het Oosterpark in Amsterdam, waar je de dag kan beginnen met een koffie terwijl je kinderen lekker spelen in het Oosterpark. Lekker lunchen in de middagzon, een borrel kan drinken of kan eten.

LEES OOK: 8 KOFFIE STOPS OM TE MAKEN ALS JE MET JE KIND AAN HET WANDELEN BENT

CENTRUM

NEL: Nel ligt op een prachtige locatie in Amsterdam en heeft een van de mooiste terrassen. De kinderen kunnen heerlijk spelen op het Amstelveldje terwijl jij in de zon geniet van koffie of een wijntje. Er is een speciaal kindermenu met lunch- en avondgerechten voor kinderen.

IJBURG

DOK 48: Een gezellige eet- en drinkgelegenheid aan de Haven van IJburg met terras aan het water. Herkenbare en toegankelijke gerechten die dagvers bereid worden met eerlijke producten. Voor kinderen is er een aparte menukaart aanwezig waar uit ze veel lekker kunnen kiezen.

WEST

DE HUISKAMER VAN REMBRANDT: Fluitende vogeltjes, uitzicht op een gezellige binnenplaats en het Rembrandtpark! Aan de Orteliuskade in Amsterdam West vind je deze te gekke kindvriendelijke hotspot. Op het terras mag je lekker krijten en het is er veilig want er rijden geen auto’s in dat stuk van de straat. Je kan er genieten van heerlijke gerechten en een wijntje! Op zaterdag en zondag kan je er ook terecht voor diner, van dinsdag t/m vrijdag voor ontbijt, koffie, lunch en borrel.

TERRASMUS: Terrasmus ligt in het Erasmuspark in Bos en Lommer. Je kunt hier op het terras genieten van verse sappen, smoothies, luxe tosti’s, huisgemaakte soep, ijsjes, wijn, bier koffie en thee. De kinderen kunnen lekker in het park spelen. In de zomer is er op zondag WESTwaARTS! Vol theater, muziek, beeldende kunst, workshops, lekkere hapjes en drankjes. Op verschillende plekken in het park is er van alles te beleven voor jong en oud.

ZUID

VONDELTUIN: De Vondeltuin is een groot terras gelegen in het meest zuidelijk puntje van het Vondelpark en dat merk je aan de kleurige, zomerse sfeer. Je kunt hier lekker drinken en een hapje eten, terwijl de kinderen in de tuin spelen.

GOOS: Bij Goos maken ze graag plek voor jonge ouders en hun kinderen. Op zonnige dagen is het heerlijk mensen kijken op het grote terras. Gelegen aan een ruim plantsoen dat aan de kant van Goos autovrij is, waardoor de kinderen veilig kunnen spelen. Er is terrasverwarming, dus je kan gewoon blijven zitten als het wat frisser wordt. En voor de kids zijn er kleinere porties, vrolijke toetjes, speelgoed en een kleurplaat.

LEES OOK: 8 KOFFIE STOPS OM TE MAKEN ALS JE MET JE KIND AAN HET WANDELEN BENT

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

GEEN ARTIKEL MISSEN? Like CITYMOM op Facebook of op Instagram!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.