HET IS ZOWEL BINNEN ALS BUITEN KINDVRIENDELIJK BIJ RESTAURANT DE TROPEN

De Tropen Amsterdam De Tropen Amsterdam

Cafe De Tropen in het Oosterpark is de laatste kidsproof Hotspot waar ik onlangs was. Een perfecte plek om na een rondje Oosterpark of bezoek aan het Tropenmuseum naar binnen te gaan. Je kan hier terecht voor ontbijt, koffie, lunch, borrel en op sommige dagen een vroeg diner. Daarnaast hebben ze nu een hele fijne terrastuin. 

Je kinderen zullen zich goed vermaken in de speciaal voor hun ingerichte speelhoek binnen. Genoeg speelgoed en wil je erbij zitten dan kan dat ook nog. Bobbi vermaakte zich opperbest met al het lego.

Naast de kinderhoek hebben ze ook kinderstoelen, een speciaal kindermenu en is het restaurant lekker ruim opgezet. Genoeg plek mocht je met de kinderwagen komen. Ook buiten is er lekker veel ruimte! 

In alle rust brunchen

Terwijl de kinderen naar hartelust buitenspelen, kun jij in alle rust genieten van een heerlijk zondagochtend ontbijtje of een uitgebreide brunch. Zeker zijn van een plekje in het restaurant? Bel of mail even van te voren!

LEES OOK: 12X SUNDAY FAMILY BRUNCH; PLEKKEN WAAR JE MET JE KINDEREN KAN BRUNCHEN IN AMSTERDAM

NU OOK EARLY SUNDAY FAMILY DINNERS

Leuk nieuws! De Tropen is begonnen met de early (lazy) sunday family dinners van 16.30-18.00 uur.
Er is geen specifiek kindermenu omdat zij het leuk(er) vinden als kinderen op jonge leeftijd al ‘tropische’ gerechten leren kennen & kunnen proeven. Kinderen mixen gerechtjes van De Tropen (kinder)menukaart; bijvoorbeeld zoete aardappel frietjes, een Tropenburger en poffertjes toe.

 

Faciliteiten voor kinderen:
Kinderstoel
Verschoontafel
Magnetron
Speelhoek
Speelgoed
Kindermenu

Tarief: kinderboterham met beleg: vanaf €1.50

Adres:
Mauritskade 64
1092 AD Amsterdam
020 5682000
info@amsterdamdetropen.nl

 

 
Website:
www.kit.nl
 
PS sluitingstijd hangt van het weer af, dus De Tropen kan ook langer open zijn. 
 
Openingstijden:  
Maandag 10.00 – 18.00
Dinsdag 10.00 – 18.00
Woensdag 10.00 – 18.00
Donderdag 10.00 – 20.00
Vrijdag 10.00 – 20.00
Zaterdag 10.00 – 20.00
Zondag 10.00 – 18.00
 

ZOMERTERRAS VAN DE TROPEN

De tropen

Het mooie deze zomer is, is dat de binnentuin van het KIT bij het terras van de Tropen betrokken mocht worden, en daardoor is er een dubbel zo groot terras, inclusief vijver!


Schuif hier aan voor koffie, een lunch of een cocktail, of proef bij mooi weer iets van de bbq waar chef Hans Ribbens zelf staat te koken.

Ook lopen de De Tropen take-away gerechten gewoon door en zijn er ook picknick tassen (eentje voor volwassenen €15 en eentje voor kinderen €4.50) zodat je een lekker plekje in het aangrenzende Oosterpark kunt zoeken.

Is het echt te warm, dan kunnen de kids ook nog even afkoelen in het pierebadje van het Oosterpark, waar de tuin aan grenst!

LEES OOK: 10 X BESTE PARKEN VOOR KINDEREN IN AMSTERDAM

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.