BOOTHUIS: HIDDEN GEM AAN DE SLOTERPLAS 

BOOTHUIS AMSTERDAM  

Boothuis is echt een plek waarvan ik dacht; waarom heeft niemand mij dit eerder vertelt… En ja ik begrijp nu wel waarom…. Dit is eigenlijk een plek die zo uniek is, dat je hem een beetje voor jezelf wilt houden, zodat hij straks niet overspoelt wordt door heel Amsterdam… Want wat ligt Boothuis op een mooie en unieke plek. Dicht bij de stad, maar toch net iets erbuiten, met uitzicht over de Sloterplas. 

Wij waren er op een zondagavond, in de winter. Het vuurtje branden buiten, de maan schitterde op de plas en de lichtjes kleurde het rode Boothuis. Binnen was het lekker warm. Ook al een hele fijne plek dus, als het niet lekker weer is. Maar ik kan mij ook echt voorstellen dat je in de zomer hier zo heerlijk op het terras kan zitten!

Boothuis Amsterdam

Het fijne aan Boothuis is ook, dat je hier de hele dag hier terecht kan. Vanaf 10.00 voor koffie, of ontbijt en je kan blijven zitten voor lunch, borrelen en dan avond eten!

Boothuis is een vriendelijk familierestaurant, niet een hotspot met een uitgedokterd concept, maar een laagdrempelige plek voor families, watersport fans en iedereen die aan de drukte van de CITY wil ontsnappen. 

Het eten is er lekker, wij aten heerlijke pasta’s en de kids pizza. Toe ijsjes. Genoeg op de kaart iniedergeval dat je kids zullen bekoren. Verder lagen er spelletjes en waren er kinderstoelen. Er is genoeg ruimte binnen om rond te rennen. In de zomer dus alleen wel even uitkijken bij het water, mochten je kids nog geen diploma hebben… 

Wat een fijne plek om te ontdekken, en het liefst dus eigenlijk niet door te vertellen…!

BOOTHUIS AMSTERDAM 7

LEUK OM TE WETEN: vanaf aankomende zomer kan je ook een sup, boot of kayak huren bij het Boothuis! 

CONTACT

Christoffel Plantijngracht 4
1065 DA Amsterdam
020-2246023
hello@boothuis.amsterdam

www.boothuis.amsterdam

Bij Boothuis is een ruime parkeerplaats. Parkeren kost 2.50 per uur tot 19:00. Op zondag kunt je gratis parkeren.

RESERVEREN 

Rerserveringen zijn niet specifiek voor op het terras. Bij mooi weer doet Boothuis hun best om voor iedereen een mooi plekje op het terras te vinden. Bij drukte kan het zijn dat er een wachttijd is om op het terras plaats te kunnen nemen. Mocht je via de site geen reserveringen meer kunnen maken, betekent dat dat zij die dag vol gereserveerd zijn. Boothuis laat echter altijd wat plek over voor binnenlopers, dus kom vooral waaien.

Voor groepen groter dan 8 kunt je mailen naar: hello@boothuis.amsterdam. 

Op maandagen en dinsdagen is Boothuis ook beschikbaar voor verhuur, vergaderingen en evenementen.

BOOTHUIS AMSTERDAM

OPENINGSTIJDEN 

Ma Gesloten 

Di Gesloten 

Wo 10.00 – 23.00 

Do 10.00 – 23.00 

Vr 10 .00 – 00.00 

Za 10 .00 – 00.00

Zo 10.00 – 23.00 

IF YOU LIKE IT, PIN IT

BOOTHUIS AMSTERDAM 7

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.