DEUS CANTINA; GOEDE PLEK IN AMSTERDAM OM MET DE HELE FAMILIE TE ETEN

Deus Cantina is een plek waar iedereen kan aanschuiven voor de brunch, borrel of diner. Chef Frank en side-kick creative chef Neil zien eten echt als entertainment. En dat maakt de Cantina een unieke Deus-locatie, én een one of a kind horecaconcept in Amsterdam. Daarnaast is het zo groot, dat de kids lekker kunnen rondrennen, en is er een speciale kinderhoek om te spelen. Ideaal om heen te gaan met de hele familie!

Deus Cantina is zoveel meer dan een restaurant aan de Herengracht 88 in Amsterdam. Het is een 750 m2 grote hang-out waar je op elk moment van de dag binnenloopt. Tank bij in een van de eclectische ruimtes en proef de wereldwijde Deus-cultuur. Vanuit de open keuken nemen de chefs je mee op een wereldreis langs alle ‘Deus tempels’. De rode draad? Hun liefde voor reizen, surfen en fun. Verwacht een wisselende menukaart vol global (street)food en vegan eten en ga op ‘road trip across the world’.

Het is een hang-out waar je na een uitgelopen lunch met vrienden blijft hangen voor de Borrel Bar, voor goed bereide classics als Burgerdicts en Persian Green Frittata, de watermeloen salades of sharing platters met Padron Fried Chicken en Hamachi Crudo. 

Op het menu vooral plant based- en vegetarische gerechten, maar ook verrassende opties voor vlees- of visliefhebbers. Aanrader is ook de uitgebreide borrelplank!

Taco Tuesday


Zin in Taco’s? Ga naar Taco Tuesday Fiestas op (je raadt het al..) dinsdag voor verrukkelijke Birria taco’s, verfrissende Mezcal margarita’s. Elke week is er een andere editie. Zoals de Tacos de Cazuela, een gebied in Mexico waar ze killer stoofschotels maken van bloemtortilla’s. Bereid door de Mexicaanse chef Ricardo, eentje om niet te missen. PS Ze hebben ook veganistische en vegetarische opties op het menu staan.

TIP; Deus Café

Plug in en geniet van Deus Cafe in Deus Cantina. Je moeten even wat werken, dan is Deus Café precies de plek voor je om dat te doen met geweldige koffie en eten. Begin je dag met goede koffie en begin je werkdag met Deus Cafe bij Deus Cantina!

Over Deus ex Machina

Deus Ex Machina (God van de Machine) is meer dan een kledingmerk: het is een way of life, een cultuur. Deus (“deej-oes”) is in 2006 in Australië ontstaan, niet alleen uit het idee om custom onderdelen en hand gebouwde motors te verkopen, maar vooral om creativiteit en zelfexpressie te stimuleren en te vieren.

De Deus-filosofie van oprichters Carby Tuckwell en Dare Jennings gaat terug naar de tijd dat motorrijden, surfen, skateboarden nog niet mainstream waren. Én terug naar de basis van ‘la machina’, en de fun ervan. Want ergens mee bezig zijn, gaat veel verder dan het bezit alleen. Inmiddels heeft Deus niet alleen de surf- en moto community, maar ook de wereld veroverd. Je vindt de 12 ‘Deus tempels’ in Sydney, Bali, Los Angeles, Tokyo, Milaan, Kaapstad, Ibiza, Seoul, Chili én Amsterdam.

Herengracht 88A, 1015 BS, Amsterdam

Deus Cantina openingstijden
Ma: dicht
Di: 9:00u – 16:00u (Deus Café)     16:00u – 23:00u (Taco Tuesday)
Wo: 9:00u – 16:00u (Deus Café)       16:00u – 23:00u (Deus Cantina)

Do: 9:00u – 16:00u (Deus Café)      16:00u – 23:00u (Deus Cantina)
Vr: 9:00u – 16:00u (Deus Café)     16:00u – 23:00u (Deus Cantina)
Za: 11:00u – 23:30u (Deus Cantina)
Zo: dicht

 www.deus.amsterdam

IF YOU LIKE IT, PIN IT!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.