SUNDAY BOOZY BRUNCH BIJ PERSIJN MET NANNY SERVICE

Zondagochtend… het ultieme moment om heerlijk uit te slapen, het rustig aan te doen en uitgebreid te brunchen. Nadenken op zondag hoeft niet meer, want Boozy Brunchen doe je weer bij Persijn. Aanschuiven voor oneindig veel lekkers. Ook wel: de perfecte zondagsbesteding. 

Iedere eerste zondag van de maand serveert Persijn hun ravissante brunch van 12:30 – 15:30 uur. Met keuze uit 3 speciale menu’s – van een non-boozy tot boozy en de bubble brunch – is er voor ieder wat wils. 

Schuif aan en geniet onbeperkt van de lekkerste eitjes, pannenkoeken en taartjes. Of ga alvast voor oesters. Wij vonden de oesters zo lekker dat we wel drie porties hebben besteld!

Wijntje erbij, of kan je wel iets stevigers gebruiken? Dan serveren ze ook heerlijke Bloody Mary’s (aanrader!) en Espresso Martini’s om je weer helemaal mens te laten voelen.

Funky deuntjes worden verzorgd door de DJ!  

Ook aan de kleintjes is gedacht. De speciale nanny service ontfermt zich namelijk over de mini-gasten, zodat jij je handen vrij hebt voor het echte werk. De nanny’s hebben genoeg speelgoed om je kinderen uren te vermaken.

Dit moet een zondag zijn!

De eerstvolgende boozy brunch is op zondag 5 januari.

De boozy-brunch reserveer je onbeperkt voor €49. Vind je een theetje of koffie wel voldoende, dan is de non-boozy brunch €29. 

Persijn is gevestigd in het mooie QO hotel 

Amstelvlietstraat 4

1096 GG Amsterdam

LEES OOK: 12X BRUNCHEN IN AMSTERDAM MET KINDEREN

BLOG BY BETTINA NESEKER <a href=”https://www.instagram.com/citymomnl/” target=”_blank”>@citymomnl</a> 

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.