fbpx

13X SUNDAY FAMILY BRUNCH; PLEKKEN WAAR JE MET JE KINDEREN KAN BRUNCHEN IN AMSTERDAM

Brunchen op zondag kan soms zo fijn zijn! Met je hubby of een groep vrienden met alle kids! Maar waar in Amsterdam kan dat allemaal en het belangrijkse; waar vinden de kids het ook leuk? Bij deze 12 brunch plekken siwieso, want op deze 13 plekken wordt ook aan de kinderen gedacht! 

 

1. Haddock

Elke Zondagmiddag wordt er vanaf 14:00 gezellig geknutseld onder begeleiding van een medewerker bij Haddock Amsterdam. Zo kan de brunch zomaar overgaan in een borrel en avondeten!

Marie Baronlaan 19

2. Brooks

Elke zondag verzamelen families zich in Brooks tijdens Brooks’ Boozy Brunch. Bij binnenkomst rennen onze kleine ‘brookies’ meteen naar de lange knutseltafel. Daar ligt zoveel leuks op dat we hun de hele middag niet meer zien. Behalve als de pannenkoeken geserveerd worden… dan komen ze even snel eten en hup weg zijn ze weer naar hun eigen kids-friendly zone. De nanny die aanwezig is, is ook super lief. Dus ik begrijp wel dat ze daar gezellig aan tafel willen zitten! 

Beethovenstraat 43

3. Ginger and Ale

Iedere zondag is er de Lazy Sunday Brunch. Kinderen t/m 6 jaar is gratis en volwassenen betalen 18 euro. Daar mag je de hele ochtend onbeperkt voor brunchen. Vanaf 11.30 t/m 13.30 is er ook een knutselmeisje aanwezig zodat je kinderen on begeleiding kunnen knutselen.

LEES OOK DEZE REVIEW VAN GINGER AND ALE:

Helmholtzstraat 61 E

4. House of Watt

Elke zondag (van 10:00 – 16:00) organiseren ze bij House of Watt leuke activiteit voor kinderen.
Denk hierbij aan Knutselen, Kookworkshops Theater, Kapla Contests, Dansen, Uitvinden; iedere keer wat anders. De middag wordt afgesloten met een leuke kinderfilm. Perfect dus om lekker te genieten van een brunch terwijl je kids lekker bezig zijn!

James Wattstraat 73

OP ZONDAG BRUNCHEN MET KINDEREN BIJ BROOKS IN AMSTERDAM | CITYMOM.nl

Brooks

5. De Tulp

Elke zondagochtend staat de Tulp in het teken van de kleinsten onder ons. Van 11:00 tot 13:30 uur maken ze er samen met AMSTERNANNIES een heus feestje van. Kinderdisco, koekjes bakken, salsa dansen en voorlezen. Er is ook een lekker kindermenuutje voor €5. Kids onder de pannen dus en jij kan aanvallen op een avocado toast.

Marie Heinekenplein 33

6. Vandaag

Restaurant Vandaag is een kindvriendelijk restaurant. Speciaal voor de kids hebben ze een verlaagd Kidsbuffet en een Kidskitchen, waar kids zelf koekjes mogen bakken met de kookjuf. Op Zondag is er een speciale Prosecco Brunch.

Europaboulevard 1

7. Bij Storm

Op zondag worden er Bij Storm leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd.

LEES OOK: BIJ STORM; KIDSPROOF STRANDCLUB IN AMSTERDAM ZONDER ZEE MAAR MET VERKOELING!

IJdijk 10

8. Plekk

Er is een wekelijks kinderprogramma bij Pllek genaamd Ruige Rakkers. Iedere week is er iets anders te doen. Soms in het gratis, soms vragen ze een kleine bijdragen. Het beste is even de agenda te checken. Feit is wel dat je kids vermaakt worden en jij in de winter knus binnen kan zitten en buiten met de voetjes in het zand en uitzicht over het IJ.

TT Neveritaweg 59

9. IJkantine (ook op zaterdag)

De IJ-kantine mag met recht een van de leukste kinderrestaurants in Amsterdam worden genoemd. Zo is er een speciale kinderhoek met tafeltjes en stoeltjes, waar kinderen een vrolijke IJ-kantine ansichtkaart kunnen inkleuren, die zij vervolgens op de post doen. Elk weekend tussen 14.00 – 18.00 uur zijn de knutselmiddagen, waar kinderen onder begeleiding naar hartenlust kunnen knutselen en spelen en er staat ook altijd een kinderfilm aan. Ook ideaal deze plek dus voor een SATURDAY BRUNCH!

10. Kleine Valk (ook op zaterdag)

Bij de Kleine Valk hebben ze een hele grote kamer boordevol speelgoed. In de zomer is er ook nog een heerlijk groot terras met een groot Heinekenplein voor de kinderen om rond te rennen.
Kortom die vermaken zich wel tijdens de brunch!

Marie Heinekenplein 5-8

ONDERSTAANDE PLEKKEN KAN JE 1 X PER MAAND OP ZONDAG BRUNCHEN! 

11. De Tropen KIT’s Club

Jij aan de Bloody Mary terwijl je kids lekker knutselen! Iedere eerste zondagmiddag van de maand hebben ze bij de Tropen de Sundays KIT’s Club. Een creatieve middag in het café en restaurant voor alle kids die dol zijn op knutselen. De workshop wordt met veel enthousiasme georganiseerd door Twirre van Handmade Heaven. Deelname aan de Sundays KIT’s Club is gratis en de workshop is geschikt voor kinderen tussen de 4 en 14 jaar.

12. Playtime @ 5&33

Cocktail and bites for parents. Lemonade and pancakes for kids! Dat klinkt goed toch! In de gallerie van 5&33 staan professionele nannies klaar om kinderen te entertainen met creatieve activiteiten en gezonde snacks terwijl je als ouders kan genieten van een ultieme (lazy) Sunday.
Playtime vindt één keer per maand op zondag plaats van 14:00 tot 18:00 voor € 25 per persoon inclusief opvang, entertainment en lunch voor twee kinderen.

Martelaarsgracht 5

13. PERSIJN

Zondagochtend is natuurlijk het ultieme moment om heerlijk uit te slapen, het rustig aan te doen en uitgebreid te brunchen. Bij Persijn in het QO Hotel begrijpen ze dat! Iedere eerste zondag van de maand organiseren zij de Sunday Boozy Brunch.Tussen 12:00 en 15:00 uur kan je aanschuiven en onbeperkt genieten van de lekkerste eitjes, pannenkoeken of oesters! De Bloody Mary’s zijn ook een aanrader! Daarnaast zijn er nanny’s aanwezig om jouw kroost te vermaken en de Live DJ maakt er verder een feestje van. Kortom the place to be voor een zondagse brunch!

Amstelvlietstraat 4

PS Geen brunch maar diner en ook heel leuk! Iedere laatste zondag van de maand organiseer Jansz; Family Sunday

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *