11X SUNDAY FAMILY BRUNCH; PLEKKEN WAAR JE MET JE KINDEREN KAN BRUNCHEN IN AMSTERDAM

OP ZONDAG BRUNCHEN MET KINDEREN BIJ BROOKS IN AMSTERDAM | CITYMOM.nl

 

Brunchen op zondag kan soms zo fijn zijn! Met je hubby of een groep vrienden met alle kinderen! Maar waar in Amsterdam kan dat allemaal en het belangrijkste; waar vinden de kids het ook leuk? Bij deze 12 brunch plekken sowieso, want op deze plekken wordt ook aan de kinderen gedacht! 

1. Haddock

Elke zondagmiddag wordt er vanaf 14:00 gezellig geknutseld onder begeleiding van een medewerker bij Haddock Amsterdam. Zo kan de brunch zomaar overgaan in een borrel en avondeten!

Marie Baronlaan 19

2. Brooks

Elke zondag verzamelen families zich in Brooks tijdens Brooks’ Boozy Brunch. Bij binnenkomst rennen onze kleine ‘brookies’ meteen naar de lange knutseltafel. Daar ligt zoveel leuks op dat we hun de hele middag niet meer zien.

Behalve als de pannenkoeken geserveerd worden… dan komen ze even snel eten en hup weg zijn ze weer naar hun eigen kids-friendly zone. De nanny die aanwezig is, is ook super lief. Dus ik begrijp wel dat ze daar gezellig aan tafel willen zitten! 

Beethovenstraat 43

3. De Tulp

Elke zondagochtend staat de Tulp in het teken van de kleinsten onder ons. Van 11:00 tot 13:30 uur maken ze er samen met AMSTERNANNIES een heus feestje van. Kinderdisco, koekjes bakken, salsa dansen en voorlezen.

Er is ook een lekker kindermenuutje voor €5. Kids onder de pannen dus en jij kan aanvallen op een avocado toast.

Marie Heinekenplein 33

4. Vandaag

Restaurant Vandaag is een kindvriendelijk restaurant. Speciaal voor de kids hebben ze een verlaagd kidsbuffet en een kidskitchen, waar kids zelf koekjes mogen bakken met de kookjuf. Op Zondag is er een speciale Prosecco Brunch voor de ouders!

Europaboulevard 1

5. Bij Storm

Op zondag worden er Bij Storm leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd.

LEES OOK: BIJ STORM; KIDSPROOF STRANDCLUB IN AMSTERDAM ZONDER ZEE MAAR MET VERKOELING!

IJdijk 10

6. Plekk

Er is een wekelijks kinderprogramma bij Pllek genaamd Ruige Rakkers. Iedere week is er iets anders te doen. Soms in het gratis, soms vragen ze een kleine bijdragen. Het beste is even de agenda te checken. Feit is wel dat je kids vermaakt worden en jij in de winter knus binnen kan zitten en buiten met de voetjes in het zand en uitzicht over het IJ.

TT Neveritaweg 59

7. De Tropen KIT’s Club

Jij aan de Bloody Mary terwijl je kids lekker knutselen! Iedere eerste zondagmiddag van de maand hebben ze bij de Tropen de Sundays KIT’s Club. Een creatieve middag in het café en restaurant voor alle kids die dol zijn op knutselen. De workshop wordt met veel enthousiasme georganiseerd door Twirre van Handmade Heaven. Deelname aan de Sundays KIT’s Club is gratis en de workshop is geschikt voor kinderen tussen de 4 en 14 jaar.

OOK OP ZATERDAG:

8. IJkantine  De IJ-kantine mag met recht een van de leukste kinderrestaurants in Amsterdam worden genoemd. Zo is er een speciale kinderhoek met tafeltjes en stoeltjes, waar kinderen een vrolijke IJ-kantine ansichtkaart kunnen inkleuren, die zij vervolgens op de post doen. Elk weekend tussen 14.00 – 18.00 uur zijn de knutselmiddagen, waar kinderen onder begeleiding naar hartenlust kunnen knutselen en spelen en er staat ook altijd een kinderfilm aan. Ook ideaal deze plek dus voor een SATURDAY BRUNCH!

8. Brunch in Celia

Voor een ultiem weekendgevoel schuif je aan bij Brunch in Celia. Dé plek waar je met  je gezin kan genieten van wat extra aandacht voor elkaar – en dat alles met een tafel vol mimosa’s en brunchgerechten!

Met een nieuw brunchmenu geniet je iedere zaterdag en zondag van 12.30 tot 15.30 van brunch in hartje Amsterdam. De kids genoten van heerlijke burgers en wij van de sunrise scramble met aioli en een kale salade, en toe een welbekende cinnamon bun! 

Iets te vieren of zin in quality time met vrienden of familie? Celia biedt óok de mogelijkheid om privé te brunchen in één van de private-dining ruimtes van het restaurant. Van de babyshower voor je beste vriendin tot de verjaardag van je moeder, of gewoon zomaar – Celia heeft voor ieder wat wils. 

Nieuwendijk 60 

9. IJkantine

De IJ-kantine mag met recht een van de leukste kinderrestaurants in Amsterdam worden genoemd. Zo is er een speciale kinderhoek met tafeltjes en stoeltjes, waar kinderen een vrolijke IJ-kantine ansichtkaart kunnen inkleuren, die zij vervolgens op de post doen. Elk weekend tussen 14.00 – 18.00 uur zijn de knutselmiddagen, waar kinderen onder begeleiding naar hartenlust kunnen knutselen en spelen en er staat ook altijd een kinderfilm aan. Ook ideaal deze plek dus voor een SATURDAY BRUNCH!

EEN KEER PER MAAND BRUNCH OP ZONDAG:

10. PERSIJN

Zondagochtend is natuurlijk het ultieme moment om heerlijk uit te slapen, het rustig aan te doen en uitgebreid te brunchen. Bij Persijn in het QO Hotel begrijpen ze dat! Iedere eerste zondag van de maand organiseren zij de Sunday Boozy Brunch.

Tussen 12:00 en 15:00 uur kan je aanschuiven en onbeperkt genieten van de lekkerste eitjes, pannenkoeken of oesters! De Bloody Mary’s zijn ook een aanrader! Daarnaast zijn er nanny’s aanwezig om jouw kroost te vermaken en de Live DJ maakt er verder een feestje van. Kortom the place to be voor een zondagse brunch!

Amstelvlietstraat 4

11. FAMILY SUNDAY BIJ THE HARBOUR CLUB

Tijdens dit maandelijks terugkerende familie evenement geniet je van een goed glas champagne, heerlijke sushi en muziek onder leiding van Nederlands trots Robert Leroy.

Terwijl ouders genieten van champagne en sushi maken de kinderen, onder toeziend oog, plezier in The Harbour Kids Club. Diverse workshops en spellen en is er heus een springkasteel. Het ideale uitje waarbij de kinderen vermaakt en de ouders ontzorgd worden. Reserveren kan via www.theharbourclub.com

EXTRA TIP: BRUNCH CRUISE 

Heerlijk lunchen / brunchen terwijl je vaart over de Amsterdamse grachten, wat is er leuker dan dat!

Tijdens deze rondvaart door de Amsterdamse grachten, worden jullie rondgevaren naar de mooiste plekken van Amsterdam, terwijl je geniet van diverse heerlijke gerechten. Dit is een uitje voor jong en oud.

Tijdens deze lunch/brunch cruise blijf je lekker warm en droog zitten, slecht weer hoeft dit feest niet te stoppen. Je zal comfortabel zitten in een van onze luxe en traditionele salonboten. Je kan lekker relaxen, terwijl bootuitjes alles klaar zet voor de lunch! Hun kok bereid al het eten, dus je hoeft nergens aan te denken. Ook het drinken is inbegrepen op deze rondvaart.

Laatste tip: Geen brunch maar diner en ook heel leuk: Iedere laatste zondag van de maand organiseer Jansz; Family Sunday

IF YOU LIKE IT, PIN IT! 

Celia Amsterdam

Celia

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.