CARRÉ GROTE ZOMERSE (KIDSPROOF!) TERRAS OP DE AMSTEL IS WEER OPEN

Fotocredits Floris Heuer

Amsterdam kan deze zomer weer genieten van het fijne kindvriendelijke terras van Carré. Koninklijk Theater Carré heeft opnieuw op een van de mooiste plekken van Amsterdam een groot terras op de Amstel geopend! Voetjes in het zand, drankje erbij en voor de kids een emmer en schep!

Je kan op het water genieten van een borrel, lunch of diner met een fantastisch uitzicht over de Amstel en er is zon tot in de late avond. 

Met consumpties op het terras en de mogelijkheid om bij het afrekenen een extra donatie te doen hoopt Carré, dat al 132 jaar bekend staat als hét theater van Nederland, haar voortbestaan veilig te stellen. Dit gezien het feit dat het theater geen subsidie ontvangt en de inkomsten het afgelopen jaar zijn weggevallen. 

Het terras is op speciale pontons gebouwd op de Amstel tegenover het theater en is vanaf nu geopend voor iedereen.

Stadsstrand op de Amstel

Naast het terrasgedeelte is er op het terras op de Amstel een klein stadsstrand gecreëerd voor een extra zomerse sfeer met strandstoelen voor de liefhebber. Het strandgedeelte biedt ruimte voor 20 strandsets met 2 strandstoelen.

De menukaart van Carré terras op de Amstel bestaat uit klassiekers, waarbij samen wordt gewerkt met lokale leveranciers. Voor kinderen is er een kindermenu. 

Voor lunch en diner zijn reserveringen gewenst. Reserveren kan via Carre.nl. Het Carré terras op de Amstel is tot ongeveer eind september geopend.

Het terras is van maandag t/m woensdag geopend van 11.00 – 20.00 uur en van donderdag t/m zondag van 11.00 – 22.00 uur. 

CARROUSEL BINNEN IN CARRE

Extra leuk voor kids is de ouderwetse carrousel die binnen in Carre staat! Super bijzonder even midden in een leeg Carre te staan! 

Amstel 115 – 125

1018 EM Amsterdam

carre.nl

BLOG BY BETTINA @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.