3X OVERNACHTEN IN EEN FRANS KASTEEL

Wij selecteerden 3 unieke plekken bij kasteeleigenaren in Frankrijk voor een gegarandeerd beleveniswaardige vakantie deze zomer!

Château la Garangeoire dicht bij de Atlantische Oceaan


La Garangeoire ligt op 15 minuten van de oceaan en de uitgestrekte zandstranden van de Vendee. Het park is maar liefst 200 hectare groot met bossen, glooiende heuvels en vijvers. Het domein beschikt over een eigen manege voor zowel beginnende als gevorderde paardenliefhebbers.

Ook zijn er tal van paden voor fietsers en wandelaars. Watersporters kunnen zich uitleven op de meren van het domein tijdens een kayak- of waterfietstochtje. La Garangeoire staat bekend om de gezellige zomeravonden aan lange tafels in de tuin van het restaurant! Waarbij je kinderen vriendjes kunnen maken en lekker samen kunnen spelen in de kasteeltuin.

Chique château in Normandië met Engelse tuin


Een lange oprijlaan, een Engelse tuin en een prachtig kasteel uit de 18e eeuw: welkom op Château de Martrangy waar luxe, natuur en geschiedenis samenkomen. De oude bijgebouwen zijn in in ere hersteld en worden gebruikt als gastenkamers. Het domein van 10 hectare ligt vlak bij de invasiestranden in Normandië.

LEES OOK: NORMANDIË; PERFECT VOOR EEN ROADTRIP MET DE KINDEREN

Een Nederlands Bourgondische kasteelheer


Château de L’Epervière is een 16e eeuws kasteel en opende in 1968 haar landgoed voor kampeerders. Deze prachtige kasteelcamping ligt temidden van een groen park van 11 hectare in het zuiden van de Bourgogne, de plek van het goede leven. Deze regio staat namelijk bekend om de goede wijn en gastronomie.

De gastvrije Nederlandse eigenaar Gert-Jan Engel vertelt zijn gasten alles over het Bourgondische leven. Bijvoorbeeld tijdens een wijnproeverij op het château.

TIP: dit domein is gelegen in de buurt van de route du soleil en daarmee de ideale tussenstop wanneer je onderweg bent naar het zuiden.

LEES OOK: ZES GOEDE PLEKKEN OM TE STOPPEN OP WEG NAAR ZUID-FRANKRIJK

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.