8X AMSTERDAMSE HOTSPOTS MET PLEK VOOR DE KINDERWAGEN

hotspots kinderwagenhotspots kinderwagen

Er zijn heel veel tentjes en hotspots in Amsterdam die KIDSPROOF zijn! Maar niet in ieder tentje kan je makkelijk je kinderwagen kwijt. Als je met de kinderwagen op stap gaat, is het wel fijn dat je ergens heen kan waar ik je ook je kinderwagen makkelijk door de ruimte kan bewegen zonder dat je bang bent dat iemands latte op de grond beland..

En even een extra tip tussendoor; via de website van Populair Product kan je de ideale kinderwagens & buggy’s van 2021 vinden. Bekijk daar prijzen (waar is jouw favo kinderwagen momenteel het goedkoopst!) en trends van populaire buggy’s en kinderwagens.

In deze 8 hotspots in Amsterdam kan je met een gerust hart met je kinderwagen & kroost binnenwandelen. 

KOFFIE

STICKY FINGERS

Na een wandeling met je kind in het Vondelpark is Sticky Fingers the place to be. Deze zaak is naast instagramproof ook kidsproof, maar voor de blog van vandaag, nog belangrijker, KINDERWAGEN proof! Er zit lekker veel ruimte tussen de tafels in.

Alles wat ze bij Sticky Fingers verkopen is homemade & organic en extreem lekker. Je kind kan er een baby cappuccino krijgen mocht daar behoefte aan zijn of gewoon een – altijd goed – een appelsappie! Daarnaast zijn er kinderstoelen aanwezig voor als je kind de kinderwagen even beu is.

Amstelveenseweg 3

De boezemvriend Amsterdam

DE BOEZEMVRIEND

Op de Overtoom zit de Boezemvriend. Moeders (to be) kunnen hier diverse cursussen volgen en in de winkel alles aanschaffen voor hun baby. Maar ze hebben ook een horecagedeelte. Hier kun je overdag terecht voor een drankje met een gezonde snack of lunch.

Het is een plek waar genoeg ruimte is voor de kinderwagen zodat je rustig een kop koffie kunt drinken, met andere moeders en hun kleintjes af kan spreken of een “voeding-pitstop” kan maken.

Overtoom 205

LUNCH 

Wijs West Amsterdam

WIJS WEST

In Amsterdam zitten meerdere conceptstores maar niet overal kan je even fijn met de kinderwagen heen. Als Amsterdam West bewoner ben ik vaak in WIJS WEST te vinden. Wijs West is lekker ruim, dus plek zat voor de kinderwagen en ook nog van andere kinderwagens van andere moeders die er zijn!

Je kan hier erg lekker lunchen of koffie drinken terwijl je kleintje zich in de grote speelhoek vermaakt. WIJS WEST heeft qua eten voor ieder wat wils. Een gezonde salade, een frisse smoothie, lekkere limonade, koffie of broodje. Maar ook de lekkerste taarten met én zonder suiker, gluten of lactose. Op de kaart staan gezonde hapjes en sapjes voor de kleintjes.

In hun winkelgedeelte verkopen ze erg leuk kinderspeelgoed, boeken en kleding en is dat niet genoeg, zit er ook nog aan de overkant een winkel met nog meer kleding en speelgoed! Gelukkig heb je je kinderwagen mee waaronder je al je aankopen kwijt kan!

Bilderdijkstraat 62

 HOUSE OF WATT

Je kan bij House of Watt in oost de hele dag terecht, maar lunch vind ik met de kinderwagen de beste tijd! Het is er lekker groot en altijd wel plek! Hun kast  ligt vol met gezelschapsspellen. Van 30 seconds tot Catan en uiteraard ook Risk en Monopoly, mocht je baby slapen en je met je partner, of diegene wie je bent, iets leuks wil doen!

James Wattstraat 73

BORREL

hotspots kinderwagen

KANARIE CLUB

De Kanarieclub is een van mijn favo ‘kinderwagen plekken’. Goede naam, goede sfeer, goede kindvriendelijke kinderwagenproof plek! Je rijd je kinderwagen daar zo naar binnen, het liefst zo vaak mogelijk! En ben je uitgeborreld dan is het ook fijn eten in de aangrenzende foodhallen.

Bellamyplein 51 | Photocredits; Chapter Friday

MADAME CYCLETTE

MADAME CYCLETTE

Madame Cyclette is een fijne plek in zuid voor een borrel (of lunch!). Achterin is er een zitje waar ook het kinderspeelgoed staat. Fitz begon meteen te spelen met alle dino’s! Daarnaast is er genoeg ruimte om de kinderwagen neer te zetten, mocht je met een wagen komen.

Op de WC kan je een verschoontafel vinden. Er is een speciaal menu met lekkere dingen voor kinderen en er zijn kinderstoelen. In de zomer is het ook goed toeven op het terras waar de kids lekker kunnen rondrennen.

Stadionplein 24

DINER 

The Commons

THE COMMONS

The Commons is een fijne hotspot en een ideale plek om de kinderwagen mee te nemen. Er is erg veel ruimte in het restaurant zelf. Cool ingericht met mooie kleuren. Kinderstoelen, een kindermenu, kleurpotloden en een boekje speciaal voor kids waar ze in kunnen kleuren. Lekker eten in een ontspannen sfeer. Omdat The Commons bij het Studenthotel zit, kan je er de hele dag terecht voor  ontbijt, lunch, diner en zelfs take away.

Wibautstraat 131

HADDOCK AMSTERDAM

HADDOCK

Haddock Amsterdam is een een gezellig familierestaurant voor jong en oud in Oost, gelegen dichtbij IJburg en Zeeburg. Voor de kinderen is er een kinderkamer en buitenspeelplek waar naar hartenlust kan worden gespeeld. Daarbij is het er lekker ruim dus alle plek! Eten kan je kind hier ook naar hartenlust, er is een speciaal kindermenu met een broodje aap voor de lunch of ’s avonds lekkere poffertjes of spaghetti!

IJdijk 8

LEES OOK: 12X SUNDAY FAMILY BRUNCH IN AMSTERDAM 

BLOG BY BETTINA  @citymomnl Oprichtster van CITYMOM. “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kids. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.