fbpx

4X AMSTERDAMSE HOTSPOTS MET PLEK VOOR DE KINDERWAGEN

hotspots kinderwagenhotspots kinderwagen

Er zijn heel veel tentjes in Amsterdam die KIDSPROOF zijn! Maar niet in ieder tentje kan je makkelijk je kinderwagen kwijt. Als ik op stap ben met Fitz in zijn Stokke Scoot, dan vind ik het wel fijn dat ik ergens heen kan waar ik de Scoot makkelijk door de ruimte kan bewegen zonder dat ik bang ben dat iemands latte op de grond beland als ik er per ongeluk tegen aan stoot.. In deze 4 hotspots van vandaag kan je met een gerust hart met je kinderwagen binnenwandelen!

KOFFIE – STICKY FINGERS

Na een wandeling met je kind in het Vondelpark is Sticky Fingers the place to be met haar instagram-waardig roze tegelwand! Kidsproof -en voor de blog van vandaag, nog belangrijker, KINDERWAGEN proof – is het zeker. Er zit lekker veel ruimte tussen de tafels in! Alles wat ze bij Sticky Fingers verkopen is homemade & organic en extreem lekker. Je kind kan er een baby cappuccino krijgen mocht daar behoefte aan zijn of gewoon een -altijd goed- appelsappie! Daarnaast zijn er kinderstoelen aanwezig voor als je kind de kinderwagen even beu is.
Amstelveenseweg 3 | www.stickyfingers.nl

Wijs West Amsterdam

LUNCH – WIJS WEST

Als Amsterdam West bewoner ben ik vaak in WIJS WEST te vinden. Er zijn veel leuke kidsconceptstores in Amsterdam, maar deze is lekker ruim, dus plek voor de kinderwagen! Je kan hier erg lekker lunchen of koffie drinken terwijl je kleintje zich in de grote speelhoek vermaakt. WIJS WEST heeft qua eten voor ieder wat wils. Een gezonde salade, een frisse smoothie, lekkere limonade, koffie of broodje. Maar ook de lekkerste taarten met én zonder suiker, gluten of lactose. En op de kaart staan gezonde hapjes en sapjes voor de kleintjes. In hun winkelgedeelte verkopen ze erg leuk kinderspeelgoed, boeken en kleding en is dat niet genoeg, zit er ook nog aan de overkant een winkel met nog meer kleding en speelgoed! Gelukkig heb je je
kinderwagen mee waaronder je al je aankopen kwijt kan!
Bilderdijkstraat 62 | wijswest.nl

hotspots kinderwagen

BORREL – KANARIE CLUB

Halte 3 was al een van mijn favo ‘kinderwagen plekken’ maar Halte 3 is niet meer. Gelukkig is er een nog mooiere plek voor in de plaatsgekomen! De Kanarieclub. Goede naam, goede sfeer, goede kindvriendelijke kinderwagenproof plek! Mijn Stokke rijd ik daar zo naar binnen, het liefst zo vaak mogelijk!
Bellamyplein 51 | www.kanarieclub.nl

Photocredits; Chapter Friday

hotspots kinderwagen hotspots kinderwagen

DINER – THE POOL

The Pool is een fijne hotspot en een ideale plek om de kinderwagen mee te nemen. Er is erg veel ruimte in het restaurant zelf. Cool ingericht met mooie kleuren. Kinderstoelen, een kindermenu, kleurpotloden en een boekje speciaal voor kids waar ze in kunnen kleuren. Lekker eten in een ontspannen sfeer. Omdat het bij het hotel zit heb je ontbijt, lunch en diner en zelfs take away. Op zaterdag biedt The Pool ‘Saturday Family Dinners’ aan. Tussen 17:30 en 18:30 kun je hier voor tien euro per persoon terecht voor de lekkerste kippetjes, frietjes en ijs. Speciaal voor families, als afsluiter van de zaterdag! En na het eten weer lekker naar huis wandelen. Wedden dat je kind dan heel voldaan is de kinderwagen in slaap valt!
Wibautstraat 131 | www.thepoolrestaurant.com

www.stokke.com

LEES OOK: FAN VAN DE STOKKE SCOOT 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster van CITYMOM en hoofdredacteur is Bettina Neseker: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kids. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *