DE BOEZEMVRIEND – AMSTERDAM

De boezemvriend Amsterdam

De Boezemvriend is verhuist en heeft haar deuren geopend op de Overtoom 205, te Amsterdam. Van een klein winkeltje van 50 m² in de Amsterdamse Pijp naar een geheel nieuw concept op de Overtoom van 300 m². Je vindt hier alles op het gebied van fun, fit en voeding, van borstvoeding tot aan voeding in het algemeen vanaf je zwangerschap tot en met peuter.

De winkel bestaat uit meerdere disciplines en is een echte must om heen te gaan! In het praktijk gedeelte kan je terecht voor lactatieadvies, diëtiek, haptonomie en meer. Alles voor rondom de zwagerschap, de bevalling en de periode daarna. In het studiogedeelte zijn kolf- en draagdoekochtenden. Ook kun je hier terecht voor cursussen en lessen voor ouders en kinderen, van bevallingsvoorbereiding en borstvoedingscursussen tot aan babymassage, yoga, dans en “back in shape”-bootcamps.

Fijn horecagedeelte waar je borstvoeding kan geven 

Nieuw op de Overtoom is ook het horecagedeelte! Hier kun je overdag terecht voor een drankje met een gezonde snack of lunch. Het is een plek waar genoeg speelruimte is voor je kind zodat je rustig een kop koffie kunt drinken, met andere moeders en hun kleintjes af kan spreken of een “voeding-pitstop” te maken.

De boezemvriend Amsterdam De boezemvriend Amsterdam

De winkel is uiteraard mee verhuist met alles op het gebied van verzorging voor moeder en kind, baby- en borstvoedingskleding, voedingsbenodigdheden, veiligheid, onderweg, kraampakketten en kraamcadeaus. De verhuur van kolven zal vanzelfsprekend ook stads breed doorgaan met de mogelijkheid om de huurkolf te laten bezorgen.

Kortom een totaalconcept waar je als (just) MOM-TO-BE terecht kunt voor al je vragen over voeding, veiligheid en praktische kinder- en babyproducten!

Overtoom 205

Amsterdam

Openingstijden: Maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 18:00

www.deboezemvriend.nl

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.