TAPE À L’OEIL; SPRING FASHION

www.t-a-o.com :: CITYMOM.nl 1 www.t-a-o.com :: CITYMOM.nl 2 www.t-a-o.com :: CITYMOM.nl 3 www.t-a-o.com :: CITYMOM.nl 4De lente komt er weer aan! Nouja, bijna dan…dus hoog tijd voor een grote voorjaarsschoonmaak in de kledingkast van je kid(s). Langzaam aan wordt het weer wat beter, wordt de temperatuur meer aangenaam en kan het wintergerei naar de zolder. Al is het nu misschien nog wat aan de frisse kant, voor je het weet kun je weer lekker zonder jas naar buiten, schijnt ’t zonnetje vaker dan dat het regent en kan de bbq worden afgestoft en aangestoken. Ik kan niet wachten totdat het zover is!

En wat hoort hier natuurlijk ook bij…juist, ’n leuke, nieuwe en betaalbare voorjaarsoutfit!
(zo hebben we elk seizoen ’n mooi excuus, overmacht en door de jaargetijden bepaald manlief, sorry J). Het Franse kinderkledingmerk Tape à L’oeil klinkt niet alleen heel zomers, maar voldoet aan al deze eisen. Het merk staat voor modieuze, betaalbare en kwalitatief goede, eigentijdse kleding en accessoires voor jongens en meisjes van 0 t/m 14 jaar! Mooie basics, die ook nog eens makkelijk met elkaar te combineren zijn.

Naast een webshop hebben ze om te shoppen ook een hele makkelijke mobiele app en ontvang je bij elke besteden 10€ een TAO-punt. Bij 15 punten ontvang je een “loyaltycheque” ter waarde van €10 die je vervolgens weer mooi kunt besteden aan je zomer-, herfst- of winteroutfit. Ze leveren wereldwijd, je kunt gratis retourneren en ruilen en iedere week 100 nieuwe items beschikbaar! Ik zeg…Laat die lentekriebels maar komen!

www.t-a-o.com

 

Blog by Anouk van Kollenburg – van der Heijden.

Anouk is moeder van twee schatten van meiden: Bo, bijna 5 jaar, en Milou, net 2 jaar oud. Zelf 34 jaar, woonachtig in Oirschot, Noord-Brabant en alweer 11 jaar samen met Bas. Inmiddels zo’n slordige 16 jaar werkzaam binnen de Rabobank, maar eigenlijk altijd al bezig geweest met interieur, kleding, DIY en op zoek naar “die ene” webshop die je MOET kennen… kort samengevat: altijd op zoek naar wat nieuws!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.