OP ZONDAG BRUNCHEN MET KINDEREN BIJ BROOKS IN AMSTERDAM

OP ZONDAG BRUNCHEN MET KINDEREN BIJ BROOKS IN AMSTERDAM | CITYMOM.nl

OP ZONDAG BRUNCHEN MET KINDEREN BIJ BROOKS IN AMSTERDAM | CITYMOM.nl

Op zondag gaan wij met de kinderen op weg naar mijn oude straat waar ik tijdens mijn studententijd woonde; de Beethovenstraat. Ik kom niet heel vaak meer in die buurt maar iedere keer als ik er weer ben zit er weer een nieuwe winkel of eettentje. Brooks zit er al een tijdje, maar ik was er nog niet geweest. Aangezien je er op zondag met kinderen kan brunchen (Brooks’ Boozy Brunch), lijkt mij dit een goede reden terug te keren naar de Beethovenstraat.

Brooks blijkt ook nog tegenover mijn oude studentenhuis te zitten, op nummer 45. Als we Brooks binnenwandelen valt meteen het fleurige en mooie interieur op met mooie foto’s. Elke zondag verzamelen families zich hier tijdens Brooks’ Boozy Brunch. Het zit er zeker vol met ouders en kinderen.

LEES OOK: 12X SUNDAY FAMILY BRUNCH; PLEKKEN WAAR JE MET JE KINDEREN KAN BRUNCHEN IN AMSTERDAM

KNUTSELTAFEL MET NANNY BIJ BOOKS OP ZONDAG

Onze kleine ‘brookies’ rennen meteen naar de lange knutseltafel. Daar ligt zoveel leuks op dat we hun de hele middag niet meer zien. Behalve als de pannenkoeken geserveerd worden.. Dan komen ze even snel eten en hup weg zijn ze weer naar hun eigen kids-friendly zone.

De nanny die aanwezig is, is ook super lief. Dus ik begrijp wel dat ze daar gezellig aan tafel willen zitten.

French toast, ham-kaascroissants en gepocheerde eieren komen met een dorstlesser van de cocktail/mocktail-bar. Ik ga voor een heerlijke salade. Voor iedereen staat er wel wat lekkers op de kaart.

OP ZONDAG BRUNCHEN MET KINDEREN BIJ BROOKS IN AMSTERDAM | CITYMOM.nl OP ZONDAG BRUNCHEN MET KINDEREN BIJ BROOKS IN AMSTERDAM | CITYMOM.nl

De kenmerkende vloer van zwart-witte patroontegels, de grote haard, het haast grafische behang en de eclectische verzameling accessoires geven Brooks een ongeknutselde stijl. Een lekkere plek om te hangen op zondag, met je eigen gezin of met een groep vrienden en kids. Echt een plek waar je de hele middag wilt blijven!

BROOKS
Beethovenstraat 43
1077 HN Amsterdam

www.brooksamsterdam.nl

LEES OOK:

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik al bijna zes jaar met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.