DEZE DIENST MAAKT MIJN LEVEN ALS MOM EEN STUK MAKKELIJKER

hometour-bettina-citymom-door-interiorjunkie.com hometour-bettina-citymom-door-interiorjunkie.com 1

MOMS & het druk hebben… een bekend fenomeen! Maar gelukkig zijn er dingen en diensten die het leven makkelijker maken. Een voorbeeld van zo’n super handige dienst is: HELPLING.

Ik ben van mening dat je je leven namelijk zo makkelijk mogelijk moet maken! Zo voorkom je dat je oververmoeid raakt van al die ballen in de lucht houden. En hou je tijd over voor leuke dingen!

Mijn luiers laat ik daarom altijd bezorgen via Lillydoo, een oppas regel ik snel via Charley Cares, sporten doe ik thuis via Pilates Deliverd en boodschappen worden bezorgd, of er wordt zelfs al bedacht wat ik ga eten door Marley Spoon!

Daarnaast vind ik zelf schoonmaken niet zo heel leuk om te doen (understatement…). Daarom vind ik het echt een luxe dat iemand anders dat graag wil doen en ik thuis kan komen in een schoonhuis alsof Assepoester is geweest.

Een schoonmaker inhuren = extra tijd voor jezelf/gezin/leuke dingen!

Mijn ervaring met Helpling is heel goed! Helpling is de Airbnb voor goede & veilige schoonmaakbeurten en is de ultieme oplossing als je op zoek bent naar een goede en betrouwbare schoonmaker.

Binnen een minuut een schoonmaker geregeld!

Ook kan je Helpling perfect eenmalig inhuren. Bijvoorbeeld als je vaste schoonmaker met vakantie is. Of omdat je een ‘grote schoonmaak’ wilt. Dat heb ik zelf onlangs gedaan. Ik had heel veel opgeruimd  afgelopen december en wilde graag het huis weer een keer helemaal gronding schoongemaakt hebben. Mijn schoonmaakster had daar geen tijd voor. Binnen 1 minuut had ik via Helpling een schoonmaker geregeld voor de volgende dag.

LEES OOK: AUSTRALISCH HUIS MET 3 HELE MOOIE KINDERKAMERS

hometour-bettina-citymom-door-interiorjunkie.com hometour-bettina-citymom-door-interiorjunkie.com 1

Hoe werkt Helpling?

Via Helpling vind en boek je heel makkelijk een schoonmaker. Met behulp van je postcode zie je of Helpling actief is in jouw stad.

Tijdens het boeken kun je ervoor kiezen om de hulp iedere week, om de week of eenmalig langs te laten komen. Daarnaast kun je ook zelf de duur, tijdstip en dag van de schoonmaak kiezen. Je ziet dan de beschikbare schoonmaakhulpen uit de buurt en die hebben allemaal een eigen profiel met o.a. beoordelingen.

Omdat je op Helpling een review kan lezen voelt het voor mij heel betrouwbaar. Je selecteert wie wil dat komt schoonmaken en wie het boekingsverzoek als eerst accepteert, komt het gekozen moment bij je schoonmaken. Easy toch!

hometour-bettina-citymom-door-interiorjunkie.com

Benieuwd naar wat jullie allemaal doen om het leven als MOM makkelijker te maken!

PS De foto’s bij deze blog zijn gemaakt door Interieur Junkie die onlangs gezellig bij mij langs kwam. Meer foto’s kan je zien op de blog van Interior Junkie; of bekijken in de hometour die zij maakte van mijn huis;

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

2 Reacties

 1. e

  Ik ga daar eens naar kijken. Lijkt mij super handig!

  Antwoord
  • Bettina

   Ja he!

   Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.