AUSTRALISCH HUIS MET 3 HELE MOOIE KINDERKAMERS

KAMER 1

KAMER 2

KAMER 3

Ik kwam dit huis uit Australie tegen via Thee Birds Renovations. Deze drie MOMS zijn ook te volgen op instagram. Een blik op hun accounts en je wilt je huis a la minute door deze dames laten renoveren. Het nadeel is alleen dat ze in Australie wonen. Dus de kans dat dit gebeurd is heel klein. Maar gelukkig kan je via hub website mee kijken in de huizen van anderen die dit wel hebben kunnen laten doen. 

Zo kwam ik dus uit bij het huis van Bonnie. Die echt een DROOM huis heeft. Waanzinnig. Echt alles, maar dan ook alles is gaaf aan het huis. Ze heeft 4 zonen. Deze lucky bastards hebben de meeste coole kinderkamers ever! Hoe gaaf is het peace teken aan de wand in combinatie met de hangstoelen en het geweldige palm beddengoed in de eerste kamer. Van de tweede kamer ben ik helemaal verliefd op het palmbehang. De bedden van Rafa Kids staan er ook waanzinnig in. Kamer 3 vind ik het vintage bed en de klimmuur te gek.

Kijk vooral ook even verder naar de rest van het huis op threebirdsrenovations.com want zoals ik al zei is het hele huis de moeite waard om te checken. Mijn eigen huis vind ik nu niks meer aan en ik overweeg na het zien van al dat moois direct naar Australie te emigreren! Waar Tree Birds dan mijn droom huis creëren. Keep on dreaming…

LEES OOK:

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.