THE SOCIAL HUB IN AMSTERDAM; KINDVRIENDELIJKE PLEK OM TE ETEN!

The Social Hub op de Wibautstraat is een plek geworden waar je ook heel goed met je kinderen heen kunt! Het is onderdeel van The Student hotel waardoor er een interessante mix van ondernemers, buurtbewoners (en dus ook families) en reizigers ontstaat.

Het restaurant heeft een bruisende internationale vibe door de sfeervolle inrichting en de op shared dining geïnspireerde menukaart met wereldwijde invloeden. Fijn voor MOMS; er is lekker veel plek voor kids om rond te rennen of om de kinderwagen te parkeren!

Op de menukaart staan ‘commonly-loved small plates and drinks from our global travels’, denk aan een Scandinavisch vispotje, geroosterde bloemkool van de Balkan, Indiase jalfrezi en ook de all-American cheeseburger ontbreekt niet. Mijn kids vonden voor de heerlijke ovenpizza’s jummy!

Craig Cunningham, F&B director en brein achter het concept werkte jarenlang nauw samen met Jamie Oliver voor diens internationale restaurants.

IEDERE KEER EEN ANDERE SFEER EN MENU!

Ze veranderen gedurende de dag van sfeer en menu. Zo is het een ontbijt- en koffiewerkplek voor buren en freelancers, lunchplek voor startups en meetings, cocktailbar voor vrienden, het ideale decor voor lovers en een gezellige plek voor families.

Voor kinderen zijn er kinderstoelen aanwezig, is er lekker veel ruimte om te rennen. Daarnaast zijn de lekkere pizza’s op de kaart heel kidsproof natuurlijk en kreeg Bobbi stiften om mee te tekenen. Ook kon de pasta in een kinderportie besteld worden, ook altijd fijn!

The Social Hub kan je vinden op de Wibautstraat 131. Ook bij The Student Hotel West, aan de Jan van Galenstraat 335 zit een restaurant. Daarnaast zijn er ook vestigingen in Rotterdam, Den Haag en Maastricht.

 

LEES OOK:

BLOG BY BETTINA NESEKER

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

IF YOU LIKE IT, PIN IT!

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.