SLOTERPARKBAD – AMSTERDAM

Zwemmen - Sloterparkbad - FotoIn het recreatiebad Sloterparkbad Amsterdam kun je je op verschillende manieren vermaken.

 

Het recreatiebad beschikt over een stroomversnelling, bubbelbad, massagestralen, stoomcabines, kruidenbaden en een nieuwe overdekte glijbaan. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van diverse drijvende speelattributen.

Voor kinderen is er Swimba: Gezellig swingen op muziek, nu ook voor de jeugd. Iedere woensdag om 18.30 uur en 19.30 uur vindt er een inspirerende danstraining plaats waarmee alle belangrijke spiergroepen worden getraind. De work-out wordt aangeboden in het recreatiebad gedurende het recreatief zwemmen. De kinderen die op dat moment aan het zwemmen zijn, mogen gratis meedoen aan de work-out.

Babyzwemmen: Samen met je kind zwemmen, onder deskundige begeleiding. In het water wordt op een speelse manier lesgegeven. Door deze les leert uw kind om te gaan met de eigenschappen van het water zoals druk, weerstand en stroming.

Verjaardagsfeestje: Zwemmen en spelen met je vriendjes en/of je vriendinnetjes en daarna lekker eten en drinken. Het kinderfeestje kan tijdens de openingstijden voor vrij zwemmen of je kunt helemaal alleen voor jou en je gasten het zwembad huren. Optie 1: Zwemmen in het recreatie bad, kindermenu + verrassing (na afloop), eten aan een versierde tafel in de horeca. Minimaal 6 personen. Optie 2: Taart en limonade en je gekregen cadeautjes uitpakken in de horeca, zwemmen in het recreatiebad, kindermenu + verrassing (na afloop), eten aan een versierde tafel in de horeca, een lekker ijsje. Minimaal 8 personen.

Vrijzwemmen is op:

Woensdag: 14:00 – 18:00 uur

Vrijdag: 14:00 – 18:00 uur

Familiezwemmen is op:

Zaterdag: 13:00 – 16:00 uur

Zondag: 10:00 – 16:00 uur

 

Tarief: 
Los bad vanaf 3 jaar €4.50
Dagkaart gezin: €15.70
Verjaardagsfeestje optie 1: €8.70 p.p.
Verjaardagsfeestje optie 2: €12.70 p.p.
Babyzwemmen: €6.55

Adres:
President Allendelaan 3
1064 GW Amsterdam
020 5063506
sloterparkbad@optisport.nl

Website:
www.optisport.nl

View Larger Map

 

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.