fbpx

MUSTHAVE VOOR DE ZOMER: SOS BANDJES MET GEGEVENS VAN JE KIND

sosarmbandjes

SOS Bandjes

Leuke gekleurde sos bandjes van Bobbi en Fitz via Pulsy.nl

 

Better Safe then Sorry! Dus voordat je naar een drukke plek gaat; eerst even een SOS-bandje omdoen bij je kind met naam en telefoonnummer.

Het is een warme zomerdag en je besluit lekker naar het strand te gaan met je gezinnetje. Je bent helaas niet de enige met dit lumineuze idee want heel Nederland heeft zijn handdoeken, parasol en strandspeeltjes verzameld en heeft een plekje weten te bemachtigen op het strand. Ook jullie settelen je met het gezin en de stralende dag kan beginnen. De kids zijn lekker aan het spelen en jij besluit even in je boek te duiken….Wanneer je na een tijdje op kijkt zie je tot je grote schrik dat je jongste niet meer fijn zit te spelen waar hij al de hele tijd zat…

Bovenstaand scenario is de nachtmerrie van elke ouder, en zo ook die van mij: je kind kwijt raken op een té drukke plek! Hoe goed je ook oplet, dit soort dingen kunnen in een oogwenk gebeurd zijn en kan iedereen overkomen.

Het is een gerust idee dat mijn kind een sos-badje, dus iets zichtbaars heeft met een naam en telefoonnummer!

Nu de zomer voor de deur staat is de kans groot dat je je regelmatig bevindt op drukke plekken als het strand, een pretpark of andere drukke locatie. Toen ik laatst met Mees op een warme zaterdag naar het drukbezochte jazzfestival in Breda ging, besloot ik dat ik die dag nog een sos-armbandje voor hem ging bestellen. Het is een gerust idee dat mijn kind in ieder geval iets zichtbaars heeft met al zijn gegevens erop!

Ik ontdekte op internet dat er veel mogelijkheden zijn op dit gebied. Van siliconenarmbandjes tot naamplaatjes, voor eenmalig gebruik of hergebruik en van goedkope armbandjes tot wat duurdere varianten. Ik selecteerde er een paar voor je!

LEES OOK: 10X TRAVEL HACKS ALS JE REIST MET KLEINE KINDEREN

  1. Beschrijfbare armbandjes voor eenmalig gebruik €0.69 per stuk via weethoeikheet.nl
  2. CE tag €19.95 via icetags.nl
  3. Roundy (armbandje waar briefje in kan) €4.95 via roundy.nl
  4. Sos armbandje met verschillende designs €2.50 via weethoeikheet.nl
  5. Sos-armbandjes siliconen €7.95 via goedgemerkt.nl
  6. Siliconen sos-armbandje €4.95 via koterkado.nl
  7. Naamplaatje €8.25 via goedgemerkt.nl
  8. Pulsy (grote foto); €7.95 via Pulsy.nl

SOS Bandjes

CITYMOM’S FAVOURITE;

Het mooiste SOS bandje wat we vonden was het stijlvolle leren SOS bandje van Little Elephant. Naast dat ze super handig zijn (kinderen kunnen ze niet zelf aftrekken zoals bij sommige plastic bandjes) zien ze er ook nog eens leuk uit. Jouw 06 nummer zit diep in het leer gebrand waardoor deze niet vervaagd. De bandjes zijn in 3 maten verstelbaar zodat hij lang meegaat en gemaakt van echt leer wat nat mag worden. Je kan ze bestellen via ​ littleelephant.nl

LEES OOK:

 

Blog by Jorinde van ’t Zelfde 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *