HADDOCK – AMSTERDAM

HADDOCK AMSTERDAM

Haddock is de gemoedelijke, kindvriendelijke plek aan het IJ! Een unieke plek waar het heerlijk vertoeven is in het gezellige restaurant of op het grote terras met uitzicht op het water. Even weg uit de drukte van de stad. Voor de kinderen is er van alles te beleven, zowel binnen als buiten zodat ouders ook even heerlijk kan ontspannen. 

Verder heeft het restaurant een grote kinderkamer met een verschoontafel en er liggen luiers en doekjes. Daarnaast is er heel veel speelgoed te vinden. Eten kan je kind hier ook naar hartenlust, er is een speciaal kindermenu met een broodje aap voor de lunch of ’s avonds lekkere poffertjes of spaghetti!

Elke zaterdagavond (vanaf 16.30) wordt de kinderkamer omgetoverd tot een muziektempel voor de kids. Kinderen kunnen naar hartenlust dansen, maar ook dansspelletjes zoals stopdans. Uiteraard zal de befaamde minidisco niet ontbreken. Kom dus zaterdag gezellig bij ons dansen!

Elke zondag kunnen kinderen vanaf 14.00 komen knutselen in de speciale kinderkamer onder begeleiding van een medewerker van Haddock. Ook wordt er op bepaalde dagen een film vertoond voor kinderen.

Kinderkapper: Elke woensdag is kinderkapster Marlen aanwezig in de Kinderkamer van Haddock vanaf 14:30 – 17:00. Voor €12 wordt je kind geknipt! Afspraak maken kan telefonisch of via de mail info@haddockamsterdam.nl.

Faciliteiten
Kindermenu
Kinderkapper
Verschoontafel
Flesje warmen
Kinderstoelen
Ruimte voor de kinderwagen
Grote speelkamer met speelgoed
Adres:
IJdijk 8
1095 KM Amsterdam
020 6633315
info@haddockamsterdam.nl

Website:
Openingstijden:
Maandag vanaf 10.00
Dinsdag vanaf 10.00
Woensdag vanaf 10.00
Donderdag vanaf 10.00
Vrijdag vanaf 10.00
Zaterdag vanaf 10.00
Zondag vanaf 10.00

Grotere kaart weergeven

 

 

 

Volgende artikel

Pasticceria - Amsterdam

Vorige artikel

KOKO - Amsterdam

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.