fbpx

3X DIT HEB JE NODIG OM PAKJESAVOND TOT EEN SUCCES TE MAKEN!

3X DIT HEB JE NODIG OM PAKJESAVOND TOT EEN SUCCES TE MAKEN!

Wat heb je nodig om van pakjesavond een SUCCES te maken? Wij zetten de 40 leukste goedkoopste cadeautjes op een rij, tippen heel gaaf snoepgoed & versiering en we hebbeneen heel leuk spel voor jullie voor pakjesavond! Gastblogger Jessica heeft Het pakjesavondspel bedacht. Dit is een Sinterklaasspel met leuke, gekke opdrachten die je samen uitvoert. Fijne SINTERKLAAS

1. CADEAUTJES ONDER DE 5 EURO

Zoals je misschien wel eens eerder hebt gelezen ben ik groot fan van Listi.nl. Dit is een website waar je kind online een verlanglijstje kan maken! Een ander voordeel van Listi is, is dat je kan zien waar je online speelgoed het goedkoopst besteld! Ik heb bij ‘maximale prijs’ het filter 10 euro aangezet en daar kwam al het speelgoed onder de 10 euro tevoorschijjn! Zo kwam ik op deze lijst met 40 cadeautjes onder de 5 euro die allemaal leuk zijn en je kids ook iets aan hebben! Via Listi bestel je ze ook nog eens super makkelijk bij oa. Bol.com.

LEES OOK: DE KURIO KINDERTABLET; TRIED + TESTED = EEN SUPER SINTERKLAAS CADEAU

pakjesavond

2. VERSIERING + LEKKERS

Ben je van plan om het Sintfeest groots aan te pakken? Dan heeft HEMA alle partygoods die jij nodig hebt om jouw feest tot een succes te maken. Van slingers, ballonnen en raamstickers tot aan wegwerpservies, servetten, rietjes en prikkers. Sint en Piet zullen zich erg welkom voelen! Ook zijn er Sint en Piet verkleedpakken en accessoires verkrijgbaar voor de kleintjes. Daarnaast is er alles voor het maken van surprises en het inpakken van Sintcadeaus. Vergeet ook de chocolade letters niet in te slaan, dit jaar zijn er hele coole DISCO chocoladeletters!

www.hema.nl

pakjesavond

3. PAKJESAVONDSPEL

Je herkent het vast wel: kids die op pakjesavond in ‘no time’ alle cadeautjes openscheuren. De uitdrukking ‘gezellig avondje’ is dan helaas van korte duur! Dat is ook niet gek natuurlijk. Ze zitten immers al weken in spanning. Doe het dit jaar eens anders en speel het Pakjesavondspel!

Het pakjesavondspel is een Sinterklaasspel met leuke, gekke opdrachten die je samen uitvoert. Iedereen, jong en oud, kan meedoen. Samen met je gezin, familie of vrienden met kids doe je opdrachten in Sinterklaas thema. Met dit spel maak je dus van pakjesavond een gezellige spelletjesavond. Zo verleg je met leuke opdrachten de aandacht van de kids van cadeaus uitpakken naar spelletjes doen. En laat je op sinterklaasavond het uitpakmoment langer duren.

Het spel begint met een brief van Sint. Een brief in rijmvorm natuurlijk! Hierin staat dat pakjesavond dit jaar anders is dan anders. Specialer, want jullie gaan met z’n allen sintspelletjes doen én cadeautjes uitpakken. Er zijn 10 verschillende spelopdrachten. Deze opdrachten staan uitgebreid beschreven in het draaiboek. Elke opdracht is op rijm geschreven. De opdrachten zijn natuurlijk allemaal in het sintthema. Van pictionary tot suikergoed proeven en van actief tot creatief met Sint aan de slag. Zelfs een cadeautje uitpakken is een opdracht! Maar dan wel op een speciale manier natuurlijk.

Heeft iedereen zijn opdracht goed uitgevoerd? Dan mag iedereen een cadeautje uitpakken. Het pakjesavondspel kan je kopen bij van Kaat en kost € 9.95. Je ontvangt het spel digitaal. Het spel bestaat uit een uitgebreid draaiboek, de brief op rijm van de Sint, 10 leuke opdrachten en een link naar de bijbehorende playlist op Spotify. Ook krijg je er nog een vrolijke aftelkalender bij. Het enige wat je hoeft te doen is de brief en de opdrachten printen.

www.vanKaat.nl

LEES OOK:  9X DE LEUKSTE DIY VOOR SINTERKLAAS

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster van CITYMOM en hoofdredacteur is Bettina Neseker: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kids. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.