3X TIPS VOOR SINTERKLAAS; KEN JE HET PAKJESAVONDSPEL AL?

3X DIT HEB JE NODIG OM PAKJESAVOND TOT EEN SUCCES TE MAKEN!

Wat heb je nodig om van pakjesavond een SUCCES te maken? Wij tippen cadeaus, heel gaaf snoepgoed & versiering en we hebben een heel leuk spel voor jullie voor pakjesavond! Gastblogger Jessica heeft Het pakjesavondspel bedacht. Dit is een Sinterklaasspel met leuke, gekke opdrachten die je samen uitvoert en heel leuk om met kinderen te doen! Fijne SINTERKLAAS

1. CADEAUTJES 

Jaaaaaaa das nogal logisch natuurlijk met Sinterklaas! Zelf begin ik begin november al met verzamelen en een lijstje maken met wat de kids nodig hebben en wat ze graag willen hebben. Zo heb ik geen stress de dagen voor pakjesavond. Onze kinderen krijgen meestal 3 cadeautjes waarvan 1 een boek, 1 een nuttig cadeau (zoals bijvoorbeeld handschoenen) en 1 wat groter cadeau wat ze heel graag zelf willen. 

Vier je met andere vrienden of familieleden pakjesavond, spreek dan het aantal cadeautjes met elkaar af. Niet dat jouw kind 3 cadeautjes krijgt en een ander kind van vrienden wel 10! 

Ook zorg ik voor een paar kleine schoencadeautjes op voorraad, mochten ze hun schoen willen zetten dan heb ik altijd iets om er in te doen. Niet dat ze altijd iets krijgen hoor, maar ik heb wel altijd iets klaar liggen. Zoek je nog cadeautjes onder de 10 euro lees dan: 20X SINTERKLAASCADEAUS ONDER DE 10 EURO (TOT 6 JAAR).

LEES OOK: DE KURIO KINDERTABLET; TRIED + TESTED = EEN SUPER SINTERKLAAS CADEAU

2. VERSIERING + LEKKERS

Ben je van plan om het Sintfeest groots aan te pakken? Dan heeft HEMA heel veel lekkere chocolade letters en snacks die jij nodig hebt om Sinterklaasavond tot een succes te maken. Maar ook versiering kan je er vinden. Van slingers, ballonnen en raamstickers tot aan wegwerpservies, servetten, rietjes en prikkers. Sint en Piet zullen zich erg welkom voelen!

Ook zijn er Sint en Piet verkleedpakken en accessoires verkrijgbaar voor de kleintjes. Daarnaast is er alles voor het maken van surprises en het inpakken van Sintcadeaus. Vergeet ook de chocolade letters niet in te slaan. 

Ook lekker: de limited edition chocolade reep van &C met een feestelijke smaak: witte chocola met speculaas en amandel – de Sint smaken in één reep dus! De limited edition chocoladereep is exclusief verkrijgbaar via Flink, dus probeer hem voor hij het land weer uit is! Naast de &C chocolade kunnen ook Chantals favoriete sappen, smoothies en coffee cups besteld worden in de app. Zo heb je razendsnel verwennerij voor de deur staan.

Wil je zelf leuke Sinterklaas hapjes maken, lees dan: 11X DE LEUKSTE SINTERKLAAS SNACKS (ZOET EN HARTIG!) VOOR PAKJESAVOND

 

pakjesavond

3. PAKJESAVONDSPEL

Je herkent het vast wel: kids die op pakjesavond in ‘no time’ alle cadeautjes openscheuren. De uitdrukking ‘gezellig avondje’ is dan helaas van korte duur! Dat is ook niet gek natuurlijk. Ze zitten immers al weken in spanning. Doe het dit jaar eens anders en speel het Pakjesavondspel!

Het pakjesavondspel is een Sinterklaasspel met leuke, gekke opdrachten die je samen uitvoert. Iedereen, jong en oud, kan meedoen. Samen met je gezin, familie of vrienden met kids doe je opdrachten in Sinterklaas thema. Met dit spel maak je dus van pakjesavond een gezellige spelletjesavond.

Zo verleg je met leuke opdrachten de aandacht van de kids van cadeaus uitpakken naar spelletjes doen. En laat je op sinterklaasavond het uitpakmoment langer duren.

Het spel begint met een brief van Sint. Een brief in rijmvorm natuurlijk! Hierin staat dat pakjesavond dit jaar anders is dan anders. Specialer, want jullie gaan met z’n allen sintspelletjes doen én cadeautjes uitpakken. Er zijn 10 verschillende spelopdrachten.

Deze opdrachten staan uitgebreid beschreven in het draaiboek. Elke opdracht is op rijm geschreven. De opdrachten zijn natuurlijk allemaal in het sintthema. Van pictionary tot suikergoed proeven en van actief tot creatief met Sint aan de slag. Zelfs een cadeautje uitpakken is een opdracht! Maar dan wel op een speciale manier natuurlijk.

Heeft iedereen zijn opdracht goed uitgevoerd? Dan mag iedereen een cadeautje uitpakken. Het pakjesavondspel kan je kopen bij van Kaat en kost € 9.95. Je ontvangt het spel digitaal. Het spel bestaat uit een uitgebreid draaiboek, de brief op rijm van de Sint, 10 leuke opdrachten en een link naar de bijbehorende playlist op Spotify. Ook krijg je er nog een vrolijke aftelkalender bij. Het enige wat je hoeft te doen is de brief en de opdrachten printen. Check voor het spel; www.vanKaat.nl

LEES OOK:  9X DE LEUKSTE DIY VOOR SINTERKLAAS

BLOG BY BETTINA 

Oprichtster van CITYMOM en hoofdredacteur is Bettina Neseker: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kids. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

IF YOU LIKE IT, PIN IT!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.