NAILMATIC; NAGELLAK VOOR KIDS

Nailmatic CITYMOM.nl 6Nailmatic ; CITYMOM.nl Nailmatic CITYMOM.nl 2 Nailmatic CITYMOM.nl 3 Nailmatic CITYMOM.nl 4NailmatiNailmatic

Nailmatic komt uit Parijs en ze hebben speciale kindernagellak ontworpen. Bobbi is altijd gefascineerd als ik mijn nagels lak en wil dan altijd dat ik haar nagels ook doe. Ik ben altijd een beetje huiverig, ze duimt dus op haar duim doe ik niks en dan sluiten we meestal een compromis met een paar nagels.. Dat staat natuurlijk raar en Bobbi is niet tevreden, ze wil alle nagels gelakt, net als mama!

Nu heb ik eindelijk een flesje nagellak speciaal voor Bobbi gekocht waarmee al haar nageltjes gelakt kunnen worden! De nagellak heeft geen schadelijke stoffen of parfum en je kan het heel makkelijk verwijderen met zeep en warm water. De nagellakjes zitten in leuke witte doosjes (die kinderen kunnen inkleuren) en het potje zelf heeft ook een leuk design. Je kunt ze per stuk kopen of in een verpakking van drie of zeven.

www.nailmatic.com

LEES OOK: SPEL OM KINDEREN AAN TE KLEDEN!

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster van CITYMOM en hoofdredacteur is Bettina Neseker: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kids. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

2 Reacties

 1. Tikva

  Oh dat zijn leuke potjes en kleuren!Mijn dochter van 2 is al helemaal gek op nagelak.

  Antwoord
  • BettinaNeseker

   Ja deze zijn leuk he! Mijn dochter (2, bijna 3) is ook helemaal fan! En het fijne is dat je deze er zo weer afwast!

   Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.