MET DIT AANKLEEDSPEL KLEED JE JE KIND AAN ZONDER STRESS

aankleedspel

Hoe kun je je kinderen aankleden, zonder stress? Door een aankleedspel te doen! Gray Label maakte dit mooie dobbelspel!

In de ochtend kunnen de voorbereidingen om naar school te gaan nogal chaotisch verlopen. Het is onderhandelen geblazen, met overredingskracht en engelengeduld om de onverbiddelijke kleintjes aan te kleden en te laten ontbijten, voor de deadline is verstreken. Drukte! Dus, waarom zouden we de dag niet starten met een lach? Het is veel leuker om de Gray Label dobbelstenen in te zetten!

Zo werkt het aankleedspel 

  • Gooi dobbelsteen 1: Wie mag het kledingstuk kiezen?
  • Gooi dobbelsteen 2: Welk kledingstuk kan gekozen worden?
  • Wanneer je het logo gooit: Jippie! Je mag elk kledingstuk kiezen dat je wilt!

gray label

Over Gray label

Gray Label is zeven jaar geleden opgericht door Emily Gray en maakt sindsdien naam op het gebied van basics voor kinderen van de hoogste kwaliteit. Gray Label brengt kalmte in de wereld van kindermode, door het ontwerpen van minimalistische collecties waarin de puurheid van het kind de ruimte krijgt. Alleen zachte kleuren en 100 % organic, GOTS gecertificeerd katoen wordt gebruikt. Naast een goedlopende webshop heeft Gray Label meer dan 200 buitenlandse verkooppunten en een eigen winkel in de Oude Looiersstraat in Amsterdam.

LEES OOK:

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.