4X KINDERKAMER BEHANG TRENDS DIE JE KINDEREN LEUK ZULLEN VINDEN

behang trends voor de kinderkamer

Behang in de kinderkamer, ik ben er gek op! De laatste KINDERKAMER BEHANG TRENDS houd ik daarom dan altijd goed in de gate! Is er een nieuwe behang uit van een van mijn favo behangmerken dan check ik dat meteen. Ook ga ik vaak opzoek naar leuk behang en die zoektocht kwam ik Pixers fotobehang tegen.

Bij fotobehang dacht ik altijd aan en foto (bijvoorbeeld van een strand) die dan kamersbreed op de muur zat. Een vriendinnetje van mij had vroeger een speelzolder met een muur van een strand, dat was eigenlijk best te gek! Maar fotobehang is dus niet alleen wat ik denk, of dacht nu. Nee al het behang wat je in deze blog ziet is fotobehang en je hebt 3 soorten.

ZELFKLEVEND FOTOBEHANG

Dit klinkt – als niet profi behanger dat ik ben – als muziek in de oren! Één kant is voorzien van een plaklaag. Fotobehang van dit materiaal kan meerdere keren gebruikt worden. Als je er op een gegeven moment genoeg van hebt, kun je het in een andere ruimte gebruiken of het bewaren op het originele papier. Ik had er nooit eerder van gehoord, maar vind het super klinken!

FOTOBEHANG – VINYL

Vinyl fotobehang is perfect voor personen die heel lang willen genieten van hun huisdecoratie. Vinyl materiaal is mat, het dempt geluiden (een idee voor de babykamer ;-)) en isoleert het interieur. De lijm wordt direct op de muur aangebracht. Vinyl fotobehangis gemakkelijk aan te brengen, zelfs zonder ervaring!

AFWASBAAR FOTOBEHANG

Dit behang kan ik als ouder van kleine kinderen erg waarderen. Het behang is bestand tegen vocht en slijtage, waardoor het perfect is kinderkamers. Of de stift die waarmee je kinderen erop tekenen afwasbaar is, is wel weer een ander verhaal!
Maar nu je helemaal up to date bent over wat fotobehang is. Wil ik je ook meteen even update over vier leuke kinderkamer behang trends! Dus bijdeze, ze alle vier op een rij. Al het Pixers fotobehang wat je hieronder ziet, dus de moodboards zijn allemaal te koop op Pixers.nl

TREND 1 BEHANG KINDERKAMER; GETEKEND

TREND 1 BEHANG KINDERKAMER; GETEKEND

Behang kinderkamer fotobehang trend getekend

Lekker speels toch dit behang waarop getekend lijkt! Kleine tekeningetjes, doodles of liever getekende monstertjes? Nu hopen dat het je kind niet aanmoedigt ook op de muur te gaan tekenen!

TREND 2 BEHANG KINDERKAMER; DIEREN

TREND 1 BEHANG KINDERKAMER; DIEREN Behang kinderkamer fotobehang trend Dieren 1Behang kinderkamer fotobehang trend Dieren 1

Dieren en kinder, het blijft een goede combinatie van kinderen houden van dieren! Zij zullen dus vast en zeker blij worden met behang op de muur met een dier (of 100!) erop. Hoe leuk zijn die hondjes, helemaal links boven! Love it!

TREND 3 BEHANG KINDERKAMER; NATUUR

Kinderkamer behang trendsBehang kinderkamer fotobehang trend

De natuur is een tijdje een trend in de kinderkamer. Vooral jungle kamers zijn helemaal hot! Persoonlijk vind ik de natuurlijk als thema vaak ook rustgevend, en dat is net wat kinderen nodig hebben toch. Lekker rustig in slaap vallen!

LEES OOK: 10 X GROEN? DOEN! PLANTEN IN DE KINDERKAMER

TREND 3 BEHANG KINDERKAMER; GRAFISCH

TREND 3 BEHANG KINDERKAMER; GRAFISCHTREND 3 BEHANG KINDERKAMER; GRAFISCHTREND 3 BEHANG KINDERKAMER; GRAFISCH

Hoe leuk zijn al deze grafische behang prints voor de kinderkamer! Vind je een hele kamer vol met 1 print te druk, behang dan bijvoorbeeld maar 1 muur. Dat heb ik op de kinderkamer van Bobbi ook gedaan! Geeft ook een gaaf effect zonder niet meteen scheel te worden!

Ook enthousiast geworden van het Pixers fotobehang? Ik denk het wel toch! 

LEES OOK;

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

2 Reacties

 1. isabel

  Ik vond je blog op zoek naar inspiratie voor de kamer van mijn peuters. We gaan binnenkort verhuizen. Het is goed dat ze allebei een eigen kamer krijgen want twee peuters betekent twee smaken. Mijn oudste is dol op wat ik voor mijzelf zou willen: dat behang met die sterrenstelsels. Het is wel erg donker, dus misschien meer geschikt voor één muur of hoek.

  Antwoord
  • Bettina

   ja leuk dat behang, doen!

   Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.