NIEUW; MRSTARSKY X SELLA MOLENAAR POSTERS

MrStarsky x Sella Molenaar MrStarsky x Sella Molenaar

Samen met de Amsterdamse mode-illustratrice Sella Molenaar lanceert Mr Starsky twee nieuwe posters: ‘Together’ en ‘Forever’. 

Sella creëerde twee beelden waarin verbinding centraal staat: ‘Forever’ staat voor de band tussen ouder en kind, ‘Together’ is symbolisch voor een bijzondere band tussen twee mensen, zoals geliefden, vrienden of familie.

Uniek aan de MrStarskyAmsterdam x Sella Molenaar posters is dat de sterrenhemel in goudfolie is – de sterren schitteren echt!

MrStarskyAmsterdam x Sella Molenaar

Een korte introductie met deze Amsterdamse illustratrice; Sella Molenaar tekent al haar hele leven en heeft door de jaren echt haar eigen stijl ontwikkeld. Haar werk is vlot, minimalistisch en kenmerkt zich door spontane, impulsieve lijnen. Imperfectie staat vaak centraal in haar ontwerpen. Met een indrukwekkend portfolio voor mooie merken zoals Harper’s Bazaar, La Perla, de Bijenkorf en SLA gooit ze hoge ogen.

Het kleur- en materiaalgebruik in de twee illustraties zijn typerend voor haar stijl, de posters dragen hiermee echt een Sella signatuur.

De allermooiste decoratie aan de muur is er eentje die betekenis heeft: de stand van de sterren van een onvergetelijk moment! Je vereeuwigt jouw herinnering nu met deze gloednieuwe sterrenhemelposters met goudfolie en lijntekeningen van Sella Molenaar – ze zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via de webshop van MrStarsky. 

LEES OOK: 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al bijna zes jaar met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.