ZILALILA; EEN WARM NEST

Zilalila NEST Collection A:W 2013Zilalila Collection A:W 2013Zilalila Blanket Wieber A:W 2013Zilalila Cushion Collection A:W 2013 close-up

zilalila-2 zilalila-3 zilalila-4

Zilalila, het klinkt bijna als een liedje als je het een paar keer achter elkaar uitspreekt maar Zilalila is een merk met erg fijne kinderproducten.

Ik schreef er twee jaar geleden al over toen ze hun eerste lijn ‘Nest’ op de markt zette. Kussens en dekens van de allerzachtste wol. Deze producten verkopen ze gelukkig nog steeds. Maar ze hebben nieuwe producten aan de lijn toegevoegd en die zijn ook weer te cute!

Ieder product van Zilalila is handgemaakt in Nepal. Zilalila werkt namelijk met een groep getalenteerde Nepalese vrouwen en geeft hun op deze manier de kans om in hun eigen inkomen te voorzien. Een fijne bijkomstigheid, een product dat ook nog goed doet. Alle producten worden verkocht via hun eigen webshop. Wil je zelf voelen hoe zacht de kussens en dekens zijn dan kan dit bij Sukha in Amsterdam en in Rotterdam bij Depot.

http://zilalila.com

LEES OOK: 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.