5 X WAAROM JE MOET INVESTEREN IN EEN STOKKE SCHAAPSVACHT

stokke-schaapsvacht-citymom-nl-2 stokke-schaapsvacht-citymom-nl-7 stokke-schaapsvacht-citymom-nl-3 stokke-schaapsvacht-citymom-nl-6 stokke-schaapsvacht-citymom-nl-5

De authentieke schaapsvacht van Stokke afkomstig van Australische schapen past perfect bij je kinderwagen. De schaapsvacht is warm, zacht, comfortabel en stijlvol, dat klopt. Maar er zijn meer voordelen dan je denkt! Ik zet 5 redenen op een rij waarom het goed is te investeren (want wel €233) in zo’n schaapsvacht!

1. Hij past in je kinderwagen

Deze prachtige zachte schaapsvacht past perfect in je kinderwagen! Je ziet het op het eerste gezicht niet maar er zitten zeven gaten in waardoor hij samen met het vijfpunts veiligheidstuigje te gebruiken is! De schaapsvacht geeft ook nog een extra demping in de kinderwagen. Handig!

2. Kan ook als speelkleed

De vacht is zo lekker zacht, dat het zonde is hem alleen in de kinderwagen te gebruiken. Wij hebben een houten vloer thuis dus voor Fitz is hij ook perfect om lekker op te spelen. Of als je ergens naar toe gaat met je Stokke Xplory kinderwagen dan haal je op bestemming de vacht eruit en kan je het vachtje als speelkleed gebruiken.

3. Lekker als dekentje

Hij is zo lekker warm! Voor deze koude winterdagen is hij ook heerlijk als deken op de bank of als je nog een box gebruikt kan je hem ook daar in leggen. Wedden dat je baby daar heel blij van wordt!

4. Als decoratie in je huis

Zoals ik al zei is het kleedje erg stijlvol en zie je ook helemaal niet dat er gaten voor het riempje voor in de kinderwagen in zitten. Daarom kan je hem ook perfect gebruiken ter decoratie in de kinderkamer of in je huis.

5. Fijn voor je kind

Door de holle vezels van de wol heeft de schaapsvacht ventilerende eigenschappen die zorgen dat je kindje een constante temperatuur heeft in alle soorten winterse weersomstandigheden. Je kindje blijft lekker warm als je met de Xplory naar buiten gaat en ligt heerlijk comfortabel!

Na het lezen van deze blog begrijp je vast waarom ik en Fitz niet meer zonder dit heerlijke vachtje kunnen! Je koopt de schaapsvacht via Stokke.com. 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.