BESCHERM DE OGEN VAN JE KIDS TEGEN BLAUW LICHT MET IZIPIZI SCREEN


Frans brillen label IZIPIZI is een groot voorloper op gebied van innovatie in (zonne)bril glazen verpakt in strak design. Het merk heeft nu een zeer relevante toevoeging aan hun assortiment namelijk: Blue light filter brillen voor kinderen! 


Ook de kleintjes onder ons spenderen tegenwoordig steeds meer tijd door voor het scherm en hebben hier natuurlijk ook bescherming bij nodig.

Gemiddeld spenderen wij (volwassenen) zo’n zes uur per dag achter een scherm; televisie, computer, smartphone, videospelletjes, onze ogen worden constant blootgesteld aan blauw licht. Ook de kinds worden bijna veel blootgesteld aan het blauwe licht. Met de IZIPIZI Screen-collectie wordt het blauwe licht maar liefst 40% gefilterd en daarmee visuele vermoeidheid verminderd, het kan een migraine aanval voorkomen en wordt de slaapcyclus beter gereguleerd.

Onze ogen moeten voortdurend moeite doen om zich aan te passen aan verschillende lichttypes; blauw/turquoise licht (zon- en dag verlichting) en blauw/violet licht (scherm- en ledverlichting).

Dit kan leiden tot spanning van de oogspieren en minder aanmaak van melatonine als we ’s avonds blootgesteld worden aan blauw licht door bijvoorbeeld gebruik van mobiel of tablet. Hierdoor vallen we moeilijker in slaap. Kinderen zijn hier bovendien gevoeliger voor omdat hun lens het licht nog niet volledig filtert.

De Screen-collectie biedt brillen voor zowel volwassen als kinderen, die beschikken over flexibele pootjes zodat ze perfect op elk gezicht passen. 

De Screen Junior lijn van het merk combineert kwaliteit, design en comfort in een lichte design bril. Leg de bril naast de iPad of TV en zorg dat je kids hem standaard op hebben als ze achter een scherm zitten. Want het is echt echt echt veel beter voor hun! 

De Screen brillen voor volwassenen en kinderen zijn verkrijgbaar vanaf een adviesprijs van €30 via Izipizi.com

IF YOU LIKE IT, PIN IT

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.