TRIED & TESTED; HET AMSTERDAMSE KIMPTON DE WITT HOTEL

Kimpton De Witt is een boetiekhotel, met frisse, moderne, stijlvol ingerichte kamers en fantasierijke ruimtes, geïnspireerd op typisch Nederlands design! Perfect voor een verblijf in onze hoofdstad, ook met kids, want er zijn familiekamers. 

Er is veel te zien in het hotel! Zowel lobby, als het restaurant, de bar en de kamers zijn er leuk ingericht! Het hotel bevindt zich midden in de gezellige binnenstad. Op loop afstand van het Centraal Station. 

Het hotel nodigt je uit om je fantasie te gebruiken, nieuwe ideeën op te doen, je creatieve kant te herontdekken en je echt te ontspannen. Het unieke karakter en de gastvrijheid maken dit boetiekhotel tot een stijlvol toevluchtsoord. Er is zoveel te zien in het hotel, je kinderen zullen dit ook heel leuk vinden! 

Eten bij Celia

Gelegen op de begane grond, omarmt Celia de relaxte sfeer van ‘the Golden State’. Op de door Californië-geinspireerde menukaart staan heerlijke, frisse gerechten – met seizoensgebonden ingredienten en groenten in de hoofdrol. Wij ontbeten bij Celia en genoten van de lichte en open ruimte van Celia, die voelt als een urbane oase.

Dineren in de kamer 

Wij zelfs waren een nacht logeren bij Kimpton De Witt als date night tijdens de lockdown. We hebben daarom op onze eigen kamer genoten van een diner setting voor twee. Het eten was heerlijk en zo hadden we toch nog een Celia experience. Bestel er ook een paar cocktails bij uit de bar, want die zijn verrukkelijk!

TIP: na het diner zijn wij de Amsterdam Light Festival route gaan wandelen. Die begint bij Centraal en is leuk om te doen ten tijde van de lockdown!

Warm Winter Deal 

Ontsnap aan de winterblues en plan je volgende getaway naar Amsterdam! Boek een Warm Winter package en krijg:

  • Een overnachting voor twee personen
  • €50 tegoed te besteden aan parkeren of dineren in de kamer
  • Gratis gebruik van een Kimpton-fiets
  • Volledig refundable tot 7 dagen voor aankomst. Beschikbaar tot 28 februari

Meer info of een nachtje weg boeken: www.kimptondewitthotel.com

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.