HOTEL VESPER; PERFECT FAMILIE BOUTIQUE HOTEL AAN ZEE (OOK FIJNE PLEK VOOR ME-TIME)

Hotel Vesper Noordwijk | CITYMOM.nl 1 Hotel Vesper Noordwijk | CITYMOM.nl 1 Hotel Vesper Noordwijk | CITYMOM.nl 1

Heel eerlijk zal ik bekennen dat ik als Amsterdammer toch de meeste tijd doorbreng in eh… Amsterdam! Ik ga niet heel vaak de stad uit. Tenzij het naar het strand is. Nu dacht ik dat Noordwijk altijd heel ver was (topografie was niet mijn beste vak op school…) maar Noordwijk is verrassend dichtbij (35 minuutjes). Aangezien ik daar een hele toffe hotspot heb ontdekt; Hotel Vesper zal ik vanaf nu wat vaker de stad uitgaan, want man man man wat is Hotel Vesper een fijne plek!

Hotel Vesper is een boutique hotel aan het strand. Nu zei ik dus al dat ik voor het strand Amsterdam wel verlaat, maar voor boutique hotels kan je mij ook zeker wakker maken! Ik vind niks fijners dan in een boutique hotel slapen. Omdat het er net altijd even mooier is dan een ander hotel. Of thuis.

Knap is hotel Vesper zeker. De lobby annex restaurants annex bar is een hele fijne hangplek. Ik heb er iniedergeval de hele avond heerlijk gegeten, gedronken en gechilld! De kamers zijn allemaal verschillend maar allemaal met zorg ingericht. Ik was erg onder de indruk van mijn kamer met balkon en uitzicht op zee. Het bed en de mega grote regendouche waren hemels!

Kidsfriendly boutique hotel

Nu is hotel Vesper een goede plek om met je man er even uit te zijn. Maar kidsfriendly is het hotel ook zeker. Dus die kan je ook meenemen voor een weekend aan zee. Ze hebben connecting rooms en de kamers zijn ook heel ruim. Daarnaast staan in het restaurant/lobby ook genoeg kinderstoelen.

Hotel Vesper Noordwijk | CITYMOM.nl 1

Me-Time in Hotel Vesper

Wat ik zelf heb gedaan is helemaal niemand meenemen! Geen man. Geen kids. Een nachtje even helemaal alleen weg. Dat was fijn! Echt een aanrader voor alle busy moms die even los van de alledaagse drukte van thuis willen zijn. Een avond een boek lezen in een heerlijk bed. S’morgens uitslapen (!), uren tutten in de badkamer en vervolgens weer mijn bed in kruipen om nog een serie te kijken.

Oh wat baalde ik toen het tijd was uit te checken en ik weer richting Amsterdam moest. Ik had nog wel een nacht in dit privéparadijs aan het strand van Noordwijk willen blijven. Even verderop zit namelijk ook nog een spa van hun waar je gebruik van kan maken, daar had ik nog niet eens de tijd voor gehad. De regenboog die ik zag toen ik wegreed maakte veel goed… of was dit het teken dat ik heel snel terug moet komen!

Ik heb mij iniedergeval voorgenomen ieder jaar een weekend helemaal alleen weg te gaan, want daar kom je echt van bij. Dus voor iedereen die dit ook wil, www.hotelvesper.com is da place to be!

Hotel Vesper Noordwijk | CITYMOM.nl 1

Leuk in Noordwijk in de winter; Winter Wonderland

Mocht je er in de winter zijn… ook van dezelfde eigenaar is Winter Wonderland. Je kunt hier van 1 december t/m 27 januari terecht voor schaatsen op het strand in de sferen van de Alpen. De ijsbaan is indoor en dus lekker warm, in de berghut look eromheen kun je borrelen, Oudhollandse spelletjes doen, lunchen, dineren én de kids in de gaten houden! Denk qua eten en drinken aan Kaiserschmarrn, kaasfondue, hertenbiefstukjes, ravioli, Ceasar Salad maar ook een broodje kroket voor wie dat wil.

Leuk in Noordwijk in de zomer; Beachclub Bries

Oh en kom je in de zomer, dan moet je ook zeker even Beachclub Bries checken, dat is de beachclub van Hotel Vesper en ook een fijne plek om te vertoeven. Lees onze review hier; KIDSPROOF STRANDTENT BRIES IN NOORDWIJK

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.