KIDSPROOF STRANDTENT BRIES IN NOORDWIJK

BRIES :: CITYMOM.nl 1 BRIES :: CITYMOM.nl 2

Bries is een strandtent die anders dan anders is. De sfeer is – zoals het bij een strandtent hoort – relaxed, maar de aankleding is net even stijlvoller. Zodra we plaats nemen aan onze tafel, is het al gauw duidelijk dat het publiek hier komt om even goed te lunchen.

Naast ons geniet een stel van een fles champagne en een Asian Platter (sushi en sashimi). Maar ook de andere gerechten op de lunchkaart zien er heerlijk uit (zoals de Middle East Platter met Libanees brood en verschillende soorten hummus.)

Ik kies voor de bagel met Schotse Zalm (aanrader!) en Evy smult van de Classic Dutch (een tosti). De bediening is vriendelijk en ondanks de ‘classy’ vibe, zijn kinderen meer dan welkom. Evy krijgt bij binnenkomst direct een kleurplaat met toebehoren en ze hebben een speciaal kindermenu. 

Helaas is het dit weekend iets te koud om buiten te zitten, maar ik kan me voorstellen dat je hier rustig een hele middag door brengt op de loungebanken die buiten staan. Met uitzicht op zee uiteraard! 

Bij Bries kun je van ontbijt (tip: ‘Bries Breakfast’ ) tot diner terecht. Het restaurant staat bekend om de ‘Fishmarket’: iedere woensdagavond verse vis eten met live muziek op de achtergrond! Maar uiteraard kun je ook heerlijk á la carte dineren.

Koningin Astrid Boulevard 102, Noordwijk

www.briesnoordwijk.nl

BLOG BY MALOU DE BRUIN

Malou is een 33-jarige CITYMOM who loves to write!

Ik heb bijna tien jaar in de mooiste stad van Nederland (Amsterdam!) gewoond, waar ik mijn grote liefde heb ontmoet. In 2013 werd de liefde compleet met de geboorte van dochter Evy (bijna twee jaar). Ik ben zo veel mogelijk op pad en heb altijd mijn ‘radar’ aan voor hippe adresjes op het gebied van mode, lifestyle en horeca. In het najaar van 2015 zijn we een nieuw avontuur aan gegaan in Utrecht. Ik ben een echte beautyaddict en gek op reizen.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.