ZO VOORKOM JE OUT-OF-STOCK-LUIER-SITUATIES

Echt álles is leuk aan kleine kinderen! Nou ja, er is een dingetje dat veel ouders hoogstwaarschijnlijk liever zouden uitbesteden. Wat dat is? Het verschonen van luiers! Zolang je kleintje nog niet zindelijk is (dat kinderen gemiddeld net voordat ze naar de basisschool gaan zijn) moet je het maar zien als wat extra qualitytime met je kindje.

Ook de nare situaties die kunnen ontstaan (denk aan rondvliegende poep) moet je maar snel vergeten. Dan hebben we het nog helemaal niet over dat moment dat je beseft dat je eerder de laatste luier uit de kast hebt gepakt. Hieronder lees je meer over hoe je díé situatie in ieder geval in de toekomst kunt voorkomen.

Bespaar jezelf allerlei luiergedoe

Als drukke citymom heb je een hoop ballen in de lucht te houden. Een of meer kinderen opvoeden, werk en een huishouden runnen. En daarnaast heb je ook nog een partner en een sociaal leven, en heb je ook wel eens wat tijd voor jezelf nodig.

Het is dus zeker niet vreemd dat veel jonge ouders iedere dag weer de tijd door hun vingers zien glijden. Zoveel dingen die je nog moet of wil doen, en zo weinig tijd. In de meeste gevallen zit je niet gelijk ‘in de shit’ als je iets een keer vergeet. Wanneer dat wel het geval is? Als de luiers op zijn!

Het zal iedere moeder namelijk wel eens overkomen zijn: je denkt dat er nog een pak luiers ligt, terwijl je blijkbaar net alweer de laatste pakt. En dat is het moment waarop de paniek toeslaat. Help, waar zijn de folders om te kijken waar de luiers in de aanbieding zijn?

Of maar gewoon naar de dichtstbijzijnde winkel (als die tenminste open is vanwege de beperkende coronamaatregelen) rennen voor een nieuw pak. Zul je net zien dat ze niet het merk hebben dat je altijd gebruikt, en dat je er de hoofdprijs voor betaalt. En dan ook nog dat gesjouw met die grote pakken luiers naar huis? Je hebt wel iets anders te doen.

Het gemak van een luierpakket of luierabonnement

Zeker in coronatijd hebben we al zorgen genoeg om van alles. Om het jezelf wat gemakkelijker te maken, is het wel zo fijn geen luiergedoe te hebben. Dat is mogelijk met de handige luierpakketten en luierabonnementen van GhaZoo. Deze kun je eenvoudig online bestellen. Een luierpakket bevat genoeg luiers voor ongeveer een maand, en is afgestemd op het gemiddelde luierverbruik tijdens de leeftijd van je kleine.

Wil je nog meer gemak, en zelfs niet eens meer na te hoeven denken aan het plaatsen van de maandelijkse bestelling? Dan is een luierabonnement helemaal wat voor je. Hierbij krijg je iedere drie, voer, vijf of zes weken automatisch een pakket thuis. De frequentie bepaal je zelf, deze is namelijk afhankelijk van onder andere hoeveel dagen je kleine naar de opvang gaat.

Het verschonen van de luiers zul je toch gewoon zelf moeten blijven doen, maar voorkomen wel zoveel mogelijk al het luiergedoe eromheen!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.