SMPL VERZORGINGSPRODUCTEN; VOOR MOM & KIDS

SMPL - CITYMOM.nl
SMPL - CITYMOM.nl 2
SMPL - CITYMOM.nl 3
SMPL - CITYMOM.nl 4

geen parabenen
geen essentiële oliën
geen synthetische ingrediënten
geen schadelijke conserveermiddelen
geen testen op dieren
unisex
ideaal voor ops reis
100% natuurlijk
multifunctioneel
geschikt voor kinderen

Word jij naast de stijlvolle verpakking ook enthousiast als je bovenstaande lijstje leest! Wij hebben de nieuwste MOM MUSTHAVE voor jullie: de huidverzorgings producten van SMPL. De filosofie van SMPL is simpel: SMPL gelooft dat de huid alleen verzorgd kan worden door de beste natuurlijke ingrediënten.

Het fijne van de producten van SMPL is dat ze niet alleen voor MOM zijn, maar omdat er geen rommel in zit, je de producten ook op de huid van je kinderen kan smeren. De huid van kinderen is extra dun en neemt daarom makkelijker stoffen op. Natuurlijke huidverzorging is daarom voor kinderen helemaal belangrijk! Ideaal voor de zonnebrand van SMPL bijvoorbeeld, die kan je dus nu delen met je kind. Of de travelkid van SMPL. Scheelt weer ruimte in de koffer als jullie het beide kunnen gebruiken.

SMPL is de creatie van Willemijn Kornelis en Liselotte Wannijn. In 2013 richte zij BeBio.nl, een online magazine op het gebied van bewuste lifestyle waardoor het niet lang duurde voordat ze in aanraking kwamen met natuurlijke huidverzorging. De realisatie dat alles wat je op je huid smeert in je lichaam wordt opgenomen en de invloed dat de reguliere huidverzorging heeft op de wereld, maakte veel indruk op hun. Zij besloten daarom hun eigen producten te gaan maken, in Nederland.

Net als Willemijn & Liselotte stapte ik zelf ook een paar jaar geleden over op natuurlijke huidverzorging en het verschil dat je merkt is bizar. Je huid verbeterd niet alleen, het ziet er frisser, meer verzorgd en stralender uit. Daarom ben ik net als SMPL an mening dat natuurlijke huidverzorging echt alleen het beste is.

smplskin.com

 

GEEN ARTIKEL MISSEN? Like CITYMOM op Facebook of op Instagram!

2 Reacties

 1. Smits

  Zijn deze producten ook parfum vrij?

  Antwoord
  • Bettina

   Zeker! 0% parfum en ook geen essentiële oliën!

   Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.