BESTE NIEUWE KINDERPRODUCT VAN AFGELOPEN JAAR; MEUBELS VAN LEMODI

lemodi-citymom-nl-8 lemodi-citymom-nl-1lemodi lemodi-6

Ieder jaar komen er weer nieuwe kindermerken op de markt met nieuwe producten. Als ik een merk moet noemen die mij het afgelopen jaar het meest heeft verrast, dan zeg ik direct ‘lemodi’. Het zijn losse elementen waarmee je zonder schroeven in een handomdraai diverse meubels mee creëert. 

Meteen was ik onder de indruk van het simpele maar mooie en toch speelse design. De meubels zijn natuurlijk perfect voor de kinderkamer maar misstaan ook zeker niet in de woonkamer. CITYMOM had zelfs de primeur en mocht als eerste over het mooie merk lemodi schrijven! De meubels kan je veranderen, van wieg naar een bureau, bankje of picknick tafel. Super duurzaam want dit gaat jaren mee!

Wij zijn nog steeds zo extreem blij met het fijne bureautje waarop Bobbi niet alleen lekker kan tekenen, maar ook kan spelen met haar favoriete Fisher Price Vintage poppenhuis. Omdat het meubel zo sterk is kan je er ook lekker op klimmen en klauteren trouwens! We hebben ook losse elementen zodat we een bankje van het bureau kunnen maken.

Over een jaartje, als Fitz net wat groter is wil ik graag de picknick tafel ervan maken, zodat Bobbi & Fitz gezellig met z’n tweeën kunnen spelen! De extra losse elementen zijn handig op te bergen onder het bed, en die schroeven raak je niet kwijt want die zijn er niet! Helemaal blij zijn wij hier dus in huis met lemodi! Wij hebben alles in het wit, maar de producten zijn ook verkrijgbaar in pistache en olijfkleur.

1. The Sleeper (wieg) – €544 | 2. The Office (bureau)- €532 | 3. The Reader (bankje) €476 | 4. The Picnic (picknicktafel) €690

www.lemodi.com

GEEN ARTIKEL MISSEN? Like CITYMOM op Facebook of op Instagram!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.