20 X KINDERKAMERS IN KERSTSFEER

coosje-blog-com

coosje-blog.com


elisabeth-heier

elisabeth heier


paigejones-usblog

paige jones


roomdecorideas-eu

roomdecorideas


www-concreteandhoney-com

concreteandhoney.com

www-lovingit-pl

www-vividwalldecals-com-au

vividwalldecals.com


zilverblauw

zilverblauw


norskeinteriorblogger

norskeinteriorblogger

Dag Sinterklaasje, dahag-dahag! Sinterklaas is terug naar Spanje en dat is bij ons moment om de kerstversiering tevoorschijn te halen. Ook de kinderkamer brengen wij in hier thuis in de kerstsfeer. 

Want Bobbi wil graag haar kamer versiert hebben! Al jaren en jaren heb ik een kleine witte nep kerstboom. Vroeger vond ik dat mooi en de afgelopen jaren vooral erg kidsproof!

Nu Fitz ouder is kan ik een echte boom en geen kidsproof kerstboom in huis zetten! We hebben meteen de kerstboom versierd, maar waarom zou je de kerstsfeer alleen tot de woonkamer beperken als je het hele huis in kerst kan omtoveren!?

Het witte boompje staat nu dus op de kamer van Bobbi. Om nog meer inspiratie op te doen zocht ik Pinterest af naar de leukste kinderkamers in kerstsfeer.

Niet alleen een klein kerstboompje brengt kerst in de kinderkamer. Ook bijvoorbeeld een kussen met kerstbomen erop. Een mooie kerstposter of gewei aan de muur of kerstkrans is leuk. Zie hierboven twaalf leuke kinder-kerst-kamers voor inspiratie! Wij zijn helemaal in de kerstsferen al hier thuis.

Wil je trouwens zelf versiering maken voor kerst met je kinderen? Lees dan ook: 15 x KERST DIY; KNUTSEL IDEEËN OM ZELF OF MET JE KIND TE MAKEN

BLOG BY BETTINA @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.