PRIMEUR! LEMODI LANCEERT VANDAAG HAAR EERSTE PRODUCTEN

lemodi-citymom-nl-1 lemodi-citymom-nl-8 lemodi-citymom-nl-5 lemodi-citymom-nl-9 lemodi-citymom-nl-12 lemodi-citymom-nl-4 lemodi-citymom-nl-6 lemodi-citymom-nl-7 lemodi-citymom-nl-11 lemodi-citymom-nl-3

PRIMEUR! ‘lemodi’ lanceert vandaag haar eerste producten en CITYMOM is direct groot fan! Losse elementen waarmee je zonder schroeven in een handomdraai diverse meubels mee creëert, dat is ‘lemodi’! Meteen was ik onder de indruk van het simpele maar mooie en toch speelse design. De meubels zijn natuurlijk perfect voor de kinderkamer maar misstaan ook zeker niet in de woonkamer. Als je de meubels dan ook nog eens kan veranderen, van wieg naar een bureau of bankje, dan ben ik om. Super duurzaam want dit gaat jaren en jaren mee! De meubels groeien met je kindje mee. Bobbi speelt sinds kort graag op haar kamer en daar ontbrak nog een fijn bureautje waarop ze niet alleen lekker kan tekenen, maar ook kan spelen met haar favoriete Fisher Price Vintage poppenhuis. Het plankje erboven betekent dat er ook wat leuke dingetjes uitgestald kunnen worden, dat vindt mama dan weer leuk! En deze MOM had dus binnen een paar minuten dit mooie bureau in elkaar gezet, want geen schroeven, spijkers en hamer hoefde er aan te pas te komen. Eat your heart out Ikea!

Het is een keer een investering maar daarna, door het kopen van losse elementen, creëer je een nieuw meubel. Mocht je zin hebben in verandering, of is je kindje gegroeid, dan schaf je een nieuw los element aan. Heeft iemand al een lemodi meubel, dan is het ook leuk om een nieuw element cadeau te geven. Nog een paar handige dingen van een meubel zonder schroeven; het is makkelijk op te bergen onder het bed mocht je kind een logee krijgen en daardoor ruimte nodig hebben. Of ga je met de auto met vakantie, dan neem je het meubel gewoon mee! Maar los van alle handigheden vind ik het gewoon echt een prachtig object en een echte must-have voor in ieders huis.

1 The Sleeper (wieg) – €544
2 The Office (bureau)- €532
3 The Reader (bankje) €476
4 The Picnic (picknicktafel) €690

T/M 31 OKTOBER 2016 KAN JE DE MEUBELS MET 20% KORTING KOPEN! Gebruik code hellolemodi bij het afrekenen!!!

www.lemodi.com

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.